VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 vedmid, ну ти дивний! Марк по любому буде на машині - де взяв, там і положить. А я та інші зможуть приїхати без машин, крім тебе - хіба що дотягнеш на плечах ті чотири вентилятори. pitekantrop, номер, або його частина ще може бути вибита на передній стінці двигуна - відразу над передньою кришкою, біля натягувача ланцюга. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 ой не знаю може поможете дотащити ті вентилятори, бо то аж 4 штуки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 може поможете дотащити Добре - викличу на твою адресу грузове таксі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 але плотить той хто замовляє... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 Ви вже там розберетесь - я представлюсь твоїм іменем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 а я скажу що то хтота прогнав... впринципі то буде з вашого боку жорстокий прікол в сторону таксокомпанії... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 Сорь, но мене не буде, плани деякі появились в останній момент Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 LordMarko, ти на завтра планував суботнік потрудись сказати де і коли ти хочеш то зробити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 я в темі Львів.Фото виклав відео з вчорашнього посідєлова в ветерана в гаражі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 давайте робимо суботник, десь біля мене, бо я без ТО далеко не поїду, можливо в Алмаза? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 а в тебе ТО до якого року? давайте робимо суботник, десь біля мене, бо я без ТО далеко не поїду, можливо в Алмаза? ти зв"яжись з алмазом і з марком - він також думав щось крутити, от як з ними домовишся - тоді скажеш де і коли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 Завтра буду зайнятий на роботі до 17:00 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 виклав відео Вибач, vedmid, але це відстой - кому цікаво дивитись, як я пів години кручу в руках радіатор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 для історії доречі, дивився я той гаражик - сподобався, на землі дошки, під потолком також, можна тади навіть щось сховати єдиний мінус - трохи занизький(якби йому ще 15см...) - правда якщо зняти дошки - можна ходити спокійно плюс в тому що не буде капати на машину... ну що там наші тюнінгьори, рємонтьори? оголошуйте що завтра і де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 vedmid, в Алмаза не вийде, і в мене дещо помінялись плани, я до останього незнаю чи буду завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 так ти ж суботник оголошував... кароче, я так поняв, що як усєгда... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 vedmid, коли урочисте заняття гаража?В'їзд буде з музикою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 vedmid, VETERAN, может и парад организуем???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 Кароч Я так поняв на завтра ніц не буде, тому мутим ,хто хоче на слідуючу суботу. Роботи там буде ппц. В ПН Я беру міст, якщо все буде ок, купляю метал, потім повезу робити усилення, далі пару днів то щастя буде встановлюватись, надіюсь до суботи зроблять, ітоді в суботу будем ставити кастор+ ще пару дрібничок, може обклею її новими наклейками(але це буде видно по часу) Тому всім файних вихідних Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 LordMarko, если дежурить не буду и погодка будет гуд, то может подскачу помогу (на выходных через неделю, завтра дежурю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Red Bull 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 Привіт поможіть знайти гуму не дорогу R14-185,60 буду вдячний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Red Bull,а тим на ЛТК попитай, може хтось продає vedmid, коли урочисте заняття гаража? В'їзд буде з музикою? я на наступному тижні маю дати гроші за цей квартал(половину за половину), тоді можна буде спробувати і якогось мнєса зажарити, можна то запланувати на суботу як буду мати ключі від гаража - напишу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Red Bull, 067 67 344 95--Я купляю тут резину, є люба, від 13 до 24, і ціни норм. Скажеш знайомий дав номер, і питай далі по ділу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Red Bull 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2011 О і я напевно на наступні вихідні у Львові, підтягнувся би на суботнік!!!! Тепер і в мене є що крутити! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах