Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Є варіант взяти гараж в оренду , є світло і вроді яма точно не знаю . Ціна 450грн , місце знаходження вулиця Садова , бічна кульпарківської .

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Зима прийшла і всі в берлоги поховались?) Є інфа, м.б буде вам цікаво!) На слідуючих вихідних, а конкретніше в Неділю, відбудеться гонк типу раллі-спрінт від Тім Вест. Якщо маєте бажання підтримати одноклубників, будем раді бачити)

Поділитися повідомленням

То в цю неділю буде???

Коли на котру годину???

Думаю шо вийде підтримати наші екіпажі!!!

А де буде? В Черлянах?

Поділитися повідомленням

та, в цю. на котру, фіг його знає, десь напевно 10,30-11,00 в черлянах.

погода ппц не тішить.....;(;(

Зображення

з таким розкладом, це буде тупо льодана поверхня без снігу. такшо після заходу на перше кільце і після пряміка з ретердарема, точно буде багато зльотів...((

Поділитися повідомленням

перший захід на 270, точніше останні 30 метрів перед фігурою, це буде тупо ковзанка, даже на шипах, далі пряма с ретардерами, а зона відтрможення після неї с лівим 5! через воду, це буде афігенне скорочення траси через траву:multi:, да і крім того щось не дуже то і радує та калабаня за 15-20 метрів від старту де немає плити, якщо заходити на останній СД то по скольженію може винести в той люк нах))) ото сцук буде коловрат нах))))цікаво кіко доїде при такому роскаді до фініша:lol:

Хоча будем надіятись що погодк буде хоча б така як була вчора)

Поділитися повідомленням

LordMarko, slim_painter, ви передумали приймати участь? Якщо буде слизько, потужність двигуна буде грати малу роль.

Поділитися повідомленням

такс! я придумав!:multi::multi::multi:

я думаю ні для кого не новина, що спереду трамвая є трубка, яка сипить пісок на рейсу, перед колесом, при ектринему гальмуванні)))))

так от!))

берем посудину, в даному випадку якусь бочку чи велику каністру, засипаємо піском, і з неї виводим дві трубки через всю машину і виводим прямо перед передніми колесами і напряєм їх на землю!

береш інший шлянг і один кінець надіваєм на вихлопу, інший кінецб запихаємо в бочку. після чого всю бочку герметизуєм, ясн річ що скотчем!:bm: і вуаля!:bm: газуєм і силою вихлопних газів проштовхуєм пісок і розсипаємо перед передніми колесами!:bm::bm::bm:

забезпечнено максимальне зчеплення як при розгоні, так і при поворотах так і при гальмуванні! цьому ноу-хау просто нема рівних!!!:bm:

Зображення

є ше кращий. але дорожчий варіант, замість шланга від вихлопної під"єднати компресор підключений до акума))) буде дути фест!:bm:

ну або третій варіант! самий-самий простий і дешевий і просто мего-ефектний!!!:lol: (не плутати з ефективний)

забуваєм про все вище написане і просто на капот садимо Фантіка який буде посипати нам дорожку пісочком:bm::bm::lol:

і хіба я не геній?!:bm:

LordMarko, slim_painter, ви передумали приймати участь?

мені по-барабану! я йду до кінця ))))))

Змінено користувачем slim_painter

Поділитися повідомленням

slim_painter, якщо Ти не бухаєш то 100% шота куриш))))))

VETERAN, Ви чьо, вазоводи не здаються! Ми гатови завжди до бою))

Поділитися повідомленням

VETERAN, То всьо шифровкі , шоб не розлякати суперників :multi:

slim_painter, на капоті мене не буде , бо падати больно при відторможені , максимум то подивлюсь де тре і там підсиплю :bk:

Поділитися повідомленням

Фани только на одну сторону сыпать сможет:) нужно 2 камикадзе:)

Фани, для того, что бы не падать, скотч есть... у нас на службе всё на скотче, думаю, что и тебя выдержит:)

Поділитися повідомленням

Bratik, Та ну навіть на скотчі в таку погоду на капоті кататись , мені і в салоні комфортно .

Поділитися повідомленням

Fani, мы тебя в ОЗК оденем и в противогаз, будет тебе сухо, но не комфортно:)

Поділитися повідомленням

slim_painter, хочу тебе засмутити, твоя ситема не дієва..... Ти прикинь який динамічний опір на виході....:bb:

навряд чи мотор нормально буде пахати, тим більше в режимі гонки!

Хіба ставити компресор від тепловоза, отам пісок круто сипеться!!!!!

Напевно б поїхав і я в Черляни..... Хто там їде, коли і як???

Фа-фа Марку сьогодні в 9:30 біля політеху!!! Фото на ЛТК!

Поділитися повідомленням

кароче паходу що на вихідні Я -1 як учасник. Маю проблеми с машиною, як оказалось купа всього роздовбано і треба ремонтувати, а так як бюджет машини весь відкладається на весну на новий двіг, Я хз коли виїду на гонки.Хіба на свій страх ризик і стра поїду виступати.

Кстаті, куплю полуоську живу, якщо в когото є

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз