Bizon 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2011 Fani, Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2011 Є варіант взяти гараж в оренду , є світло і вроді яма точно не знаю . Ціна 450грн , місце знаходження вулиця Садова , бічна кульпарківської . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2011 всьо, капец, знов глухооооооооооо!!!!!!! З наступаючим Маклайом ВАС!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2011 не то слово, глухомань Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2011 Дякую. Тебе - також! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2011 Зима прийшла і всі в берлоги поховались?) Є інфа, м.б буде вам цікаво!) На слідуючих вихідних, а конкретніше в Неділю, відбудеться гонк типу раллі-спрінт від Тім Вест. Якщо маєте бажання підтримати одноклубників, будем раді бачити) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2011 та да))) сьогодні прописали трасу, тепер ждьомс неділі і яка буде погода Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2011 Бойові екіпажі готові ! Буде слисько візьмем пісочку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 То в цю неділю буде??? Коли на котру годину??? Думаю шо вийде підтримати наші екіпажі!!! А де буде? В Черлянах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 та, в цю. на котру, фіг його знає, десь напевно 10,30-11,00 в черлянах. погода ппц не тішить.....;( з таким розкладом, це буде тупо льодана поверхня без снігу. такшо після заходу на перше кільце і після пряміка з ретердарема, точно буде багато зльотів...(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 перший захід на 270, точніше останні 30 метрів перед фігурою, це буде тупо ковзанка, даже на шипах, далі пряма с ретардерами, а зона відтрможення після неї с лівим 5! через воду, це буде афігенне скорочення траси через траву, да і крім того щось не дуже то і радує та калабаня за 15-20 метрів від старту де немає плити, якщо заходити на останній СД то по скольженію може винести в той люк нах))) ото сцук буде коловрат нах))))цікаво кіко доїде при такому роскаді до фініша Хоча будем надіятись що погодк буде хоча б така як була вчора) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 Візьмем відро піску і все буде файно , не очкуйте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 LordMarko, slim_painter, ви передумали приймати участь? Якщо буде слизько, потужність двигуна буде грати малу роль. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 (змінено) такс! я придумав!:multi: я думаю ні для кого не новина, що спереду трамвая є трубка, яка сипить пісок на рейсу, перед колесом, при ектринему гальмуванні))))) так от!)) берем посудину, в даному випадку якусь бочку чи велику каністру, засипаємо піском, і з неї виводим дві трубки через всю машину і виводим прямо перед передніми колесами і напряєм їх на землю! береш інший шлянг і один кінець надіваєм на вихлопу, інший кінецб запихаємо в бочку. після чого всю бочку герметизуєм, ясн річ що скотчем! і вуаля! газуєм і силою вихлопних газів проштовхуєм пісок і розсипаємо перед передніми колесами!:bm: забезпечнено максимальне зчеплення як при розгоні, так і при поворотах так і при гальмуванні! цьому ноу-хау просто нема рівних!!! є ше кращий. але дорожчий варіант, замість шланга від вихлопної під"єднати компресор підключений до акума))) буде дути фест! ну або третій варіант! самий-самий простий і дешевий і просто мего-ефектний!!! (не плутати з ефективний) забуваєм про все вище написане і просто на капот садимо Фантіка який буде посипати нам дорожку пісочком:bm: і хіба я не геній?! LordMarko, slim_painter, ви передумали приймати участь? мені по-барабану! я йду до кінця )))))) Змінено 19 грудня 2011 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 slim_painter, якщо Ти не бухаєш то 100% шота куриш)))))) VETERAN, Ви чьо, вазоводи не здаються! Ми гатови завжди до бою)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 Просто я переглянув ЛТК - ви ніби-то відмінусувались. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 VETERAN, То всьо шифровкі , шоб не розлякати суперників slim_painter, на капоті мене не буде , бо падати больно при відторможені , максимум то подивлюсь де тре і там підсиплю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 Просто я переглянув ЛТК - ви ніби-то відмінусувались то всьо тактичні дії Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 Фани только на одну сторону сыпать сможет нужно 2 камикадзе Фани, для того, что бы не падать, скотч есть... у нас на службе всё на скотче, думаю, что и тебя выдержит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 Bratik, Та ну навіть на скотчі в таку погоду на капоті кататись , мені і в салоні комфортно . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 Сідай в салоні, але пробий в дні дірку і тудою підсипай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 Fani, мы тебя в ОЗК оденем и в противогаз, будет тебе сухо, но не комфортно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 slim_painter, хочу тебе засмутити, твоя ситема не дієва..... Ти прикинь який динамічний опір на виході.... навряд чи мотор нормально буде пахати, тим більше в режимі гонки! Хіба ставити компресор від тепловоза, отам пісок круто сипеться!!!!! Напевно б поїхав і я в Черляни..... Хто там їде, коли і як??? Фа-фа Марку сьогодні в 9:30 біля політеху!!! Фото на ЛТК! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2011 кароче паходу що на вихідні Я -1 як учасник. Маю проблеми с машиною, як оказалось купа всього роздовбано і треба ремонтувати, а так як бюджет машини весь відкладається на весну на новий двіг, Я хз коли виїду на гонки.Хіба на свій страх ризик і стра поїду виступати. Кстаті, куплю полуоську живу, якщо в когото є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2011 А хто взагалі, їде в неділю?? з ким компонуємось на поїздку???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах