vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2011 Дозвольте і мені привітати всіх з наступаючим Новим Роком! Бобажати всього найкращого, всіх гараздів у новом 2012 році! Всі негативні сторони, які були в цьому році, не будьте жадними лишіть в цьому році!:multi: І в Новий Рік - з повними кешенями позитиву завалюйтесь!!! Бажаю: побільше бабла в кишенях, побільше лошадок під капотом, побільше бензини в баку!!!! І перемог-перемог-перемог! Всім всього всього найкращого! П.С. Сьогодні ввечері або завтра з самого ранку відчалюю зі Львова на всі свята, тому незнаю чи вийде провести старий рік (хіба зміна планів)! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2011 Прівіт, мужички!!! я також непроти в середу здибатись, провести старий рік.Але де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2011 ну як би і шо там не було, але рік видався хороший! можливо мало шашликів було, зате гоночки видались на славу!) старт взятий, тепер тре йти дальше! клубні суботніки теж проводились купу разів і то навіть дуже плідно! і звичайно не одноразова подяка від мене всім тим хто приїжав і допомагав і навіть просто морально! тепер чекаєм наступного нового року і не надіємся, а стараємся робити все для тго, щоб він був ще кращим, продуктивнішим і веселішим! стосовно корпоративу я перший заікнувся, але я по-ходу пас через роботу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2011 Можливо краще в четверг ? як кому краще виходить . В свою чергу вітаю наших гонщеків , цього року показали шо росте гідна конкуренція . Також по маленьку готую машину до змагань , буду з весни пробувати виступати . Ну і як завжди допоможу при потребі нашим пілотам з їх болідами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2011 З Новим роком! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2011 Урааа на! З Новим Роком таваріщі!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 1 січня 2012 Вітаю всіх з Новим Роком! Здоров'я Вам і побільше потужних конячок Вашим машинкам. Творчих успіхів, і всього найкращого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 січня 2012 ну шо, сурові жигулісти вже відкрили новий 2012 рік продуктивним суботніком! всі ше святкують, а ми завжди як не люди))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2012 Головне бажання все інше можна рішити . Чекаєм як себе покаже заінсталений девайс Рік розпочали добре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2012 Так товаріщі, в неділю маємо пітримати наш екіпаж у важкій бородьбі за пядестал, конкретніше slim_painter, як морально так і технічно! Чекаємо усіх бажаючих в неділю біля Львів Арени, конкретніше напишу як протверезію))) або най Слім напише коли і що)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 січня 2012 ото ти загнув!)))) в даній гонці мені до п"ядесталу буде як до неба. виїжають всі Львівські аси заднього приводу! боротьба буде ппц яка... але тим не менше, гонка обіцяє бути цікавою і достойною, такшо мета просто достойно виступити. дуже приємно і радий за підтримку моральну! сподіваюсь в технічній підтримці потреба не винекне, тьху-тьху-тьху. стосовно конкретно мене, то машінко готов, заварка випробовуна сьогодні, плюси в ній є, але є і мінуси, бо я тільки навчився облизувати фішки, а тут на заварці наново тре вчитися, поки це не виходить так як треба було б. ну а про рульову думаю говорити не варто, а от як вона тепер ше гірше крутиться, це ппц)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2012 Потрібна допомога! 30 грудня 2011 р. між 22-00 і 22-30 по дорозі з дому (Симоненка, 3) в гаражний кооператив на вул. Трускавецькій (той, де гараж Ветерана і Ведмедя) було загублено: Посвідчення водія, талон, страхівка на ім'я Омельчак Юрій Павлович, Тех.паспорт на а/м ВАЗ 2107 на ім'я Равлінко Руслан Григорович, доручення на керування даним автомобілем на ім'я Омельчак Юрія Павловича та Омельчак Оксану Іванівну. Може хтось знає куди звернутися чи куди краще подавати оголошення, щоб їх відшукати? Яка має бути процедура відновлення даного пакету документів (якщо не знайдеться)? Буду радий любій інформації тут або на: тел. +38(067)5972475 мило: omelya_mail@ukr.net Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 Є ще в наш час хороші сусіди! Повернули мені весь пакет документів! УРА! Сусідка принесла, я їй гроші даю, а вона мені каже: "Грошей не потрібно, роздрукуй мені схему наших львівських маршруток." Роздрукував і все ОК. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 Без проблем. Кажіть де і коли. Побільше б таких побажань ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 Я планую сьогодні нарешті звільнити гараж vedmid'а. Буду в гаражі, бо завтра треба до тещі в карпати їхати на Різдво. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 січня 2012 pitekantrop,ну що? закінчив машину? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 Закінчив (майже) генератор мені здох. Від'їхав 40 км від Львова і зрозумів, що далі немає змісту їхати. Залило генератор тосолом. Дуже рідко появлявся заряд, але я не ризикнув (згадавши як останній раз я зі Стрия їхав вночі без генератора), бо дорога не дуже близька. Вдень я б доїхав, але вночі 175 км - страшно (якби сам їхав - то може б і ризикнув, був з дружиною - радіо не вимикалося) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 може і так, але як від'їхав від гаражів на заправку - то потік мені радіатор. І то так потік, що *задристав* мені весь моторний відсік. Ото ж я подумв, що тосол винен, бо з проводкою - все в нормі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 дякую, так і зроблю, то просто був Свят-Вечір, збоку дружина на нервах грала. Зарадяка час від часу з'являлася, генератор розібрав і прочистив на якійсь заправці десь під Миколаєвом, розвернувся та й поїхав до хати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Христос народився! Дорогенькі одноклубнички, може я щось пропустив але давненько не був на окружній! Може якось здзвонимось спишемось і в середу11-го стрілканемось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах