LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 ЮраПрокопенко, да реально чьота ми давненько не збирались, впринципі можно і завтра, правда Я раніше 20.00 не зможу бути. Кстаті, можно в суботу провести суботнік, якщо у когось є що крутити)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 ще тема зимового катання на лижах не розкрита. Може хотось десь їздив? Діліться де є сніг? А то дуже хочу на Плай, на деньок поки в відпустці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 На Плаю снігу багато, і людей там також багато. Вчора проїжджав мимо і бачив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 (змінено) Плай хз, рекомендую Тисовець або Драгобрат. Моя банда екстремалів в неділю була на Тростяні, казали снігу просто море, підйомники працюють без проблем да і ціни кажуть норм цього року. Сьоня не вийде мені бути ібо їду до майстрів Змінено 11 січня 2012 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 а хто сьогодні буде? я б підійшов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Сьогодні не зможу . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 50/50 що підтянусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 VETERAN,я з роботи підійду, але не знаю чи ще хтось буде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Predator007 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 Доброго вечора народ)) Дуже б хотілося попасти на зустріч, підскажіть коли вона буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 (змінено) Predator007, привіт) Питання досить цікаве, мене теж цікавить .-коли вона буде)) Стандартно ми здибаємось по середах на вул.Окружній, в кафе "НА ОКРУЖНІЙ" на 7 годину вечора, але зустрічей в цьому році ще не було. Можливо в слідуючу середу щось буде, а до неї м.б в суботу якийто суботнік нарісується Змінено 12 січня 2012 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 і я би в середу підійшов тоже в кафе на окружній ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Predator007 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 І що на на суботніку намічається??? Тобто чим саме ви на суботніках займаєтесь??? Якщо буде дайте мені будь-ласка знати))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 Тобто чим саме ви на суботніках займаєтесь? сєкасом!!!:multi: на суботу холода... шось не прикольно гайки крутити. ну і тема клубного гараж в нас далі не розкрита???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 slim_painter, А вона і не розкриється , пропонував гараж на садовій зі світлом , всі дружно проморозились ! На субрту планів поки нема , тому можна і гайки покрутити . Температуру обіцяють -1 тому нормально . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 випадково вчора найшов класний бокс за 500 на антоновича в кооперативі. тіки от я не даю дупля де там хоч якийсь є коператив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Predator007 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 Якщо мона й я до вас приєднаюся??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 slim_painter, Є біля мене заводик Ю, там і стоянка є , і бокси вроді є .Перед грюндвалською поворот на право ! Predator007, Зпросто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sasha066 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 Я купив "копійку"ще, правда доробляю, але хотів би зустрітись з одноклубниками - познайомитись щось я дивлюсь по сайту - нас тут мало львів'ян, а на дорогах море "копійочників" треба зібратись і подумати як зробити так щоб нас було багато бо бачу інші регіони збираються - Підтримую слушна думка якщо що то на мене можете розраховувати!!! Доброго дня, я тут собі вазіка прикупив у вас у львові бо сам я не місцевий, але б хотів би тусити в вашій компанії, якщо можна скажіть де і коли ви збираєтесь, і чи можна з вами!!!!?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 sasha066, не можна!! а треба!))))) завтра свято, гаражі і суботніки всякі відпадають. давайте в середу на звичному місці в звичний час? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 впринціпі можна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах