vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 та ні, на наступну суботу завезем, хоча я зараз маю йти в банк, прийду - то можна буде подумати над тим, а ви радіатор знайшли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 vedmid, є радіатор, цікавить ще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 що за радіатор? стан? ціна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 б.у. радіатор, стан нормальний!!!!! датчик той знизу практично новий!!!! цінив 300грн, але за 290-280 віддам! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 то від 2106? не підійде, ти б раніше знайшовся, я вчора якраз перерахував гроші... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 є ще хтось житвий до їзди боком сьогодні? бо вазік з слімом ...прідателі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 almaz,Я тільки приїхав, години 2 льотав по місті і районі боком. Слизько ппц, особливо на бруківці, але крута))) Валим в центр краще на пиво може?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 ну так пишіть коли хто може сьогодні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 (змінено) Слів з Вазіком не прідатєлі! а просто поїхали відпочити спонтанно хоча я так бачу, що якось по-іншому я більше і не вмію відпочивати, всьо спонтанно) я нарешті зацінив і найшов великий плюс в заварці! серед величезної купи мінусів в мене тепер не машина! це тупо танк!!! це такий трактор, якому пофік всьо і всі!!! сьогодні спєцом робив жорсткі тес-драйви по всьому, чому можна. паркувався в найглибших сугробах, високих засніжених тратуарах, місто, асфаль, бруківка, траса, в наварії! це всьо тупо жесть!!! заварка в такий снігопад просто нереально рішає! машину від сінгу відкопувати взагалі не тре, вона не вклякає ніде !! тупо кайф! я сьоня наїздився, покруче ніж якісь прадо і ленд крузери!))) Вазонок не дасть збрехати! а в наварії від 360 повирава стільки землі, побільше ніж трактор бєлорусь при орці поля!))) і їздити на заварці в таку погоду, аж нікапельки не старшно! машина рулить як завжди. і саме головне, її ніде не заносить. чи то така резина хороша і зацеписта!) бо чесно кажучи, думав що буде гірше по місту їздити) Змінено 15 січня 2012 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 almaz, чуєш ти! сам прідатєль! Раніше треба дзвонити!!! А то шось ти обявляєшся рідко! Чо не приїхав??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 vazik_lv, Могльб і маякнути , партизани . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 slim_painter, вот Я хз як Ти умудряєшся їздити рівно, Я сьоня відкатав 2 години, носило постійно, що біля метро на городоцькій, що в райні привокзального.Тупо даю газ і машина йде бооком, що 1 що 2 що 3 передача. По Ярослава Мудрого їхати для мене це як етап UDF, с городоцької ще захожу під кутом і постійний занос. Вроді і резина хороша да і особо сильно машину Я не кручу, не більше 5 тис, а всерівно ппц.... А про сугроби ето да, машина проїжає кругом)) Як тільки згадати останню річницю клубу, як ми були в Наварії, Я тоді не міг виїхати під гору, бо тупо сідав на стаб і колеса крутлись в повітрі. Рішив їхати с розгону, в ітозі проорав стабом весь підйом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 *Фа-фа зеленой пятерке около Метро на Городоцкой. Сегодня в районе обеда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 SLIP, і вам блим блим, паходу Я був))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 ото сьогодні дороги зранку модні були!!!! Я на Ланосі з ручніком, душу відвів!!!! Акамулятор блін здох вчора, пришлось сьогодні валити гараж відкопувати і дроти прикурювати взяти!!! Вроді трошки підзарядив, але треба ше щітки в генераторі поміняти, а то напевно слаба підзарядка йде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 сьогодні крутив і рахував, получилось що типу це 06 редуктор, тобто 3,9 ну і по цінах: редуктор - 600 полуосі - по 150 ітого 900. а за весь міст хоче 1000. там є ще 4тяги, барабани, якісь колодки ну і чулок. думайте))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 slim_painter, за 600 редуктор 2106 я б взяв, якщо він не гудить і більш менш нормальний! Марк думаю полуосі теж би взяв по 150 ???? Тепер треба думати і шукати кому треба чулок і барабани, тяги! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 хто там завтра буде і де збираємось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Думаю, надіюсь, сподіваюсь , Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 альо!!! вечеря завтра, яке збираємось? я особисто з батьками збираюсь.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 твою мать! ото я провтикав!)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Переходь флудити на нашу сторінку - у вас там якийсь застій. На запрошення нашого одноклубника переходю *флудить на вашу сторiнку?* . Деякий час спостерiгаю за Вашим спiлкуванням--визнаю--це цiкавiше нiж в нашiй темi. У Вас теж деякмй застiй---дивлячись з точки зору *схiднякiв* vedmid, Внушающий ник. Будем побороться на *пальцы*? Без обид!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах