Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

та ні, на наступну суботу завезем, хоча я зараз маю йти в банк, прийду - то можна буде подумати над тим, а ви радіатор знайшли?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

б.у. радіатор, стан нормальний!!!!! датчик той знизу практично новий!!!!

цінив 300грн, але за 290-280 віддам!

Поділитися повідомленням

то від 2106?

не підійде, ти б раніше знайшовся, я вчора якраз перерахував гроші...

Поділитися повідомленням

є ще хтось житвий до їзди боком сьогодні?

бо вазік з слімом :az:...прідателі

Поділитися повідомленням

almaz,Я тільки приїхав, години 2 льотав по місті і районі боком. Слизько ппц, особливо на бруківці, але крута)))

Валим в центр краще на пиво може?) :az:

Поділитися повідомленням

Слів з Вазіком не прідатєлі! а просто поїхали відпочити спонтанно:multi:

хоча я так бачу, що якось по-іншому я більше і не вмію відпочивати, всьо спонтанно)

я нарешті зацінив і найшов великий плюс в заварці! серед величезної купи мінусів:multi:

в мене тепер не машина! це тупо танк!!! це такий трактор, якому пофік всьо і всі!!! сьогодні спєцом робив жорсткі тес-драйви по всьому, чому можна. паркувався в найглибших сугробах, високих засніжених тратуарах, місто, асфаль, бруківка, траса, в наварії! це всьо тупо жесть!!! заварка в такий снігопад просто нереально рішає! машину від сінгу відкопувати взагалі не тре, вона не вклякає ніде !! тупо кайф! я сьоня наїздився, покруче ніж якісь прадо і ленд крузери!))) Вазонок не дасть збрехати! а в наварії від 360 повирава стільки землі, побільше ніж трактор бєлорусь при орці поля!)))

і їздити на заварці в таку погоду, аж нікапельки не старшно! машина рулить як завжди. і саме головне, її ніде не заносить. чи то така резина хороша і зацеписта!) бо чесно кажучи, думав що буде гірше по місту їздити)

Змінено користувачем slim_painter

Поділитися повідомленням

almaz, чуєш ти!:evil: сам прідатєль!

Раніше треба дзвонити!!! А то шось ти обявляєшся рідко!

Чо не приїхав???:-)

Поділитися повідомленням

slim_painter, вот Я хз як Ти умудряєшся їздити рівно, Я сьоня відкатав 2 години, носило постійно, що біля метро на городоцькій, що в райні привокзального.Тупо даю газ і машина йде бооком, що 1 що 2 що 3 передача. По Ярослава Мудрого їхати для мене це як етап UDF, с городоцької ще захожу під кутом і постійний занос. Вроді і резина хороша да і особо сильно машину Я не кручу, не більше 5 тис, а всерівно ппц....:bn:

А про сугроби ето да, машина проїжає кругом)) Як тільки згадати останню річницю клубу, як ми були в Наварії, Я тоді не міг виїхати під гору, бо тупо сідав на стаб і колеса крутлись в повітрі. Рішив їхати с розгону, в ітозі проорав стабом весь підйом:multi:

Поділитися повідомленням

*Фа-фа зеленой пятерке около Метро на Городоцкой. Сегодня в районе обеда.

Поділитися повідомленням

ото сьогодні дороги зранку модні були!!!! Я на Ланосі з ручніком, душу відвів!!!!

Акамулятор блін здох вчора, пришлось сьогодні валити гараж відкопувати і дроти прикурювати взяти!!!

Вроді трошки підзарядив, але треба ше щітки в генераторі поміняти, а то напевно слаба підзарядка йде!

Поділитися повідомленням

сьогодні крутив і рахував, получилось що типу це 06 редуктор, тобто 3,9

ну і по цінах:

редуктор - 600

полуосі - по 150

ітого 900. а за весь міст хоче 1000. там є ще 4тяги, барабани, якісь колодки ну і чулок. думайте)))

Поділитися повідомленням

slim_painter, за 600 редуктор 2106 я б взяв, якщо він не гудить і більш менш нормальний!

Марк думаю полуосі теж би взяв по 150 ????

Тепер треба думати і шукати кому треба чулок і барабани, тяги!

Поділитися повідомленням

альо!!!

вечеря завтра, яке збираємось?

я особисто з батьками збираюсь....

Поділитися повідомленням

Переходь флудити на нашу сторінку - у вас там якийсь застій.

На запрошення нашого одноклубника переходю *флудить на вашу сторiнку?* . Деякий час спостерiгаю за Вашим спiлкуванням--визнаю--це цiкавiше нiж в нашiй темi. У Вас теж деякмй застiй---дивлячись з точки зору *схiднякiв*

vedmid, Внушающий ник. Будем побороться на *пальцы*? Без обид!!!

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз