Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

в Неділю в Тернополі буде слалом, ніхто не бажає трошки покататись?) Якщо штурман поїде,то буду мати 2 вільних місця по теорії

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Сьогодні вечеря, завтра свято....

Може то завтра на пиво зібратись і так ніхто нічого не буде робити, хіба по родині і по гостям будем їздити!!!!

Ну якшо на завтра шось наклюнеться, і я не свалю десь святкувати, то непроти приєднатись!

Всім смачної вечері!

Поділитися повідомленням

та нема сенсу курочити мій двигун. після капіталки я відкатав всього лиш 18000. я мало їжджу))) зато кручу багато:multi:

той мотор простіше просто зняти і намагатися продати таким як він є. і будувати зовсім нове шось

але тут, знову ж таки, все залежить від фінансів. а то з роботи я напевно звільнятимусь і з весни буду нове шукати, а от що знайду і коли, це вже невідомо нажаль((((

та і будувати 8v, я вже теж не бачу сенсу... зараз вони вже якісь не актуальні, якщо робити серйозне щось, то вже 16v, але це все потребує відпвідних фінансів. тому поки я аж ніяк не зарікаюсь що буде. може підверенться бу заряжений 8v за не високу ціну і питання вирішиться дешево і сердито)

Поділитися повідомленням

коліно вже куплене, шатуни поки ні. це все не пусті теми))) в суботу плануєм знімати мотор, хто хочедопомогти, ласкаво просимо)

а за карб дякую, подумаєм, може і якраз!))

Поділитися повідомленням

Христос хрещається!

підтримую ідею vazik_lv сьогодні на Окружній ???

Хто в суботу 21-го буде в Плав"є кататись на лижах, признавайтесь. Може на горі горечого винця вип"єм))

Поділитися повідомленням

Я в суботу 100% не зможу - забираю свого джипа, ну і певно будо одразу щось крутити

slim_painter, тут мені казали що якийсь твій знайомий розбирає копу, може він має задні фонарі хромові 01?

Поділитися повідомленням

slim_painter, то ти свій таки розбираєш? А як же 18 тисяч після капіталки?

:multi: та я ж постом вище написав, що свій мотор я чіпати не буду, сенсу нема) і фінансів)

то всьо йде на Віталіка мотор і його відповідно ми будем знімати) гараж також металевий, але з ямою і електрикою. ну і ми просто знімаєм і все. поки..))

ще треба буде Вашої консультації, стосовно того діла.

тут мені казали що якийсь твій знайомий розбирає копу, може він має задні фонарі хромові 01?

ну не зовсім і знайомий))) і не має таких фонарів

Поділитися повідомленням

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, шо то в нас на форумі маса пропадає!!!!!! Плюс вродіє, форум паше, а от маси нема - бо на ньому ніхто не пише!!!!:multi::multi::multi::multi:

Поділитися повідомленням

Завтра на двух роботах , так шо не вийде бути присутнім при демонтажі мотора !

Поділитися повідомленням

slim_painter, могу консультировать только по телефону, ибо на выходных я не выезной :(

Поділитися повідомленням

slim_painter, Дякую дякую, дуже приємно!!!!!!!! :multi::az:

Вазоводи, треба буде якось на пивко зібратись, от тільки незнаю ще точно коли, може в середу, а може на другі вихідні!!!! Слідкуйте за форумом!

Поділитися повідомленням

vazik_lv, ВІТАЮЮЮЮЮ:az::az:

німєряно зелені щоб здійснити всі задуми)):ay:

Поділитися повідомленням

vazik_lv, Вітаю , всього най ліпшого , за здоровля Твоє вже випили :multi: !

Поділитися повідомленням

vazik_lv, вітаю!

трохи намучились, але то таке, тепер залишилось зібрати і в путь...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз