VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 VETERAN, всьо пучком!) Приїхали-розібрали-зняли, правда не без патєрь))) Сьогодні ппц норм суботнік провели, і мені машину на завтрішню гонку підготували+ Доманову двігло виковиряли + саме основне, відмітили мальоха днюху Вазіка)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 та да, суботнік видався на славу!)))) нам ппц тре якийсь гараж чи бокс як мінімум на 2 машини і вільне місце на столик))))) тоді ппц можна як підготовлювати машини дружно))) а ше під коньяк)))) моторчик виліз як має бути) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 Підкажіть в якому кооперативі реально зняти гараж, так щоб недалеко було до перехрестя Тролейбусної-В.Великого топати? І який порядок цін на гаражі у Львові? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 VETERAN, Дякую за інфу. Краще подавати оголошення в газету чи наклеїти десь на вїзді в кооператив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 можна і клубну машинку зробити для змагань. була в мене така мисля, але не проканає і не підходить троха)))) хоча, маючи заві гроші, я би скинувся шоб зробити тупо клубний КОРЧ slim_painter, тримаємо машини в гаражах десь за кілометр від того перехрестя я ніколи там не залишаю машину))))) SLIP, подавати оголошення, мені здається буде зовсім не результативно, бо сам вже давно собі шукаю гараж. краще просто шукати пропозиції на сайті вашого магазину і зразу по мапі дивитись. де то є. ну і так як каже Ветеран, підійти до охоронці, вони мусять знати. та і розклеїти оголошення, якби це не було банально і устарівшо, в даному питанні це буде найрезультативнішим. єдине що в нашому кооперативі взагалі нема ніде світла. ями бувають. є щедекілька сусудніх кооперативів, тобі будуть якраз значно ближчі, але там я шось хз.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 (змінено) Клубний корч це ідея цікава, с Фані ми зато давно вже думаєм, але імхо це не варіант для нашого клуба, поясню чому. Нехай ми знайдемо живу машину до 500 паперів, далі... поставимо,- каркас+ковш+карби+ходова+кальоса+всякі там гідраки і т.д....а хто на то скидуватись то буде?) хтось уявляє скільки воно коштує все?)) Да ми раніше по 10 грн забрати не могли в місяць с клуба, а тут буде по 200 доларів с людини, чисто за запчасті, а бокси зняти це ще +200 грн в місяць, ну купити пів-автомат,генератор там, це ще по 200 доларів с людини ...А навіть якщо і скинемось, хоть це не реально, то хто їздити буде на ньому?...точніше не так, перефразую, КОРЧ це болід який будується під 1-максимум 2 людини... Тут Я думаю всім всьо панятно, і тема корча як і тема сісєк, залишається наразі не розкритою Змінено 22 січня 2012 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 пів-автомат от це яб підтримав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 а я считаю, то всё ненужная затея... МАРК правильно написал.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 от це яб підтримав Шо? Купив би нам????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 vazik_lv, скинувся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 + 1 кубок за 1 місце в актив нашого клюбу!)) Сьогодні був підкорена зимова гонка типу слалом в файному місті Тернопіль!) Ура таваріщі, растьом)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 LordMarko, Вітаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 LordMarko, ВІТАЮ, маладєц!!!!!!! СУПЕР!!!!:af::multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 LordMarko, Ще раз вітаю , все було нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 Fani, з менебуде норм простава за все що Ти мені допомагаєш)) +машина на наступні гонки ) Всім дякую за привітання) буду старатись ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2012 LordMarko, ВІТАЮ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 січня 2012 LordMarko, вітаю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 січня 2012 LordMarko, ПОЗДРАВЛЯЮ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tiger-Niger 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2012 LordMarko, я так поняв що Фані виїжжає на наступний слалом на твому корчі....))) нарахунок клубної машини))0 маю просто приклад кльовий. їжжу на клубній машині на раллі із напарником. машина ні не моя ні не його. нам дав клюб і ми поїхали. ламаєм, ремонтуєм і так далі. але ділити машину на двох це ой як тяжко. не в фінансовому плані, а в психологічному. у кожного є свої амбіції. і перша твоя задача це обїхати напарника, на такій же машині. + відповідальність за то щоб її не поламати, бо як що зходить хтось один, автоматом зходить і інший... не можеш собі дозволити витиснути з машини все. а про гроші то все так)))) задайте собі питання, ЧИ Я ГОТОВИЙ ПЛАТИТИ ЗА ТО ЩОБ МІЙ ЗНАЙОМИЙ ЇЗДИВ НА ГОНКАХ???)))) доречі, надіюсь побачити два ваші бойові екіпажі в ділі на слаломі 5 лютого..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 Tiger-Niger, ну как би да. Там льод буде, а не сфальт... думаю машині ніц особо не буде від того що вона відїздить не 3 бойових а 6)) А по екіпажах...ну Сліма їде+ Я + Фані, паходу троє вєрняк) а може ще хтота с клюба захоче показати майстер-клас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 Я на Pit Stopi!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах