vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 Народ тут така ситуація: хто скаже якою правильно має бути зарядка аккамулятора??? по Вольтах... Наскільки я знаю повністю заряжена батарея 13,2 В, а на заведеному моторі??? Бо в мене 12,9-13 В, на заведеному на ХХ 13 - 13,1 - 13,2 В, при збільшені обертів, зарядка доростає максимум до 14,6-14,7 В Як правильно перевірити зарядку аккамулятора, і визначити чи зношені щітки на генераторі, чи треба їх міняти????? При включені фар ближніх, ті всі числа вище написані падають на 0,3 - 0,5 В Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlShep 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 (змінено) Народ тут така ситуація: хто скаже якою правильно має бути зарядка аккамулятора??? по Вольтах... Наскільки я знаю повністю заряжена батарея 13,2 В, а на заведеному моторі??? Бо в мене 12,9-13 В, на заведеному на ХХ 13 - 13,1 - 13,2 В, при збільшені обертів, зарядка доростає максимум до 14,6-14,7 В Як правильно перевірити зарядку аккамулятора, і визначити чи зношені щітки на генераторі, чи треба їх міняти????? При включені фар ближніх, ті всі числа вище написані падають на 0,3 - 0,5 В В полном порядке у тебя и аккумулятор и генератор. Посилання Посилання Змінено 25 січня 2012 користувачем AlShep Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 я не збираюсь, сижу вдома хворий - застудився... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 Хто ще буде???? Їхати чи не їхати??? В полном порядке у тебя и аккумулятор и генератор. Посилання Посилання Сьогодні говорив з майстрами, то казали шо на холостих має бути так само до 14 В, от в Сліма міряли в нього 13,8 - 13,9 В і включали магнітофон то практично показники не мінялись! А в мене на холостих 12,8 - 13 В, а привключених фарах 12,6.... получається шо батарея не заряжається??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tiger-Niger 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 зніми клему на холостому... і побачиш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 зніми клему на холостому... і побачиш. і шо? на безконтатному машина зразу глохне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tiger-Niger 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 а як що я не помиляюся то так бути не має. ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 зніми клему на холостому... і побачиш. не думай такого робити, а як будеш робити - є можливість попалити все що є включено... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tiger-Niger 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 vedmid, брехня! напруга підскакує, але не вище 15 вольт. дуже часто так роблю на своїй машині, бо акумич слабий і часто підміняю його. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 ну если хотите спалить всё, то можно так и сделать первым делом летят диоды и реле регулятор, про лампочки и прочее молчу а если так кортит таким способом проверить, то нужно включить фары и на секунду клему скинуть, если заглохнет, то зарядки совсем нет. (и не в коем случае не газовать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tiger-Niger 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 а ніхто про газування не говорить. тут йшла мова про провірку зарядки. а не про то як спалити всю машину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 Сьогодні на роботі до 20:30 . Може завтра вийде зібратись . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 ну то що зустріч на завтра переносим??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 (змінено) Мені щас не виканує попасти на зустріч, ібо працюю до 7, поки доїду на окружну то буде 8, а так як вони працють тільки до 9 то смисл там сидіти годину...доречі, с тим їхнім графіком роботи, імхо нада шукати нову точку. Давно помню думали за то, але чьота заглухло всьо. Чьо скажите? Чи перенесемо зїзди на вихідні? Ми і так майже кожні вихідні суботніки робимо правда, але то фігня, одні будуть чьота шаманити а інші можуть відпочивати Змінено 25 січня 2012 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 То хтось буде? Ато я б сьогодні зміг підтягнутися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 чую, що в суботу напевно зробим зустріч, а то передають морози, сніги, дороги будуть загружені, от і нарешті зберемся попити пивка, або гараж в когось від снігу відчистим!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 В Суботу Я буду підготовлювати машинку до слалома, ну в ідеї в себе на стоянці на естакаді, але якщо хтота запрошує в гараж с ямою то прийму пропозицію))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 LordMarko, в мене в гаражі яма засипана ше більше.... + прицеп з кучую хламу тепер там зимує... Подивимся по погоді... ближче до суботи будем бачити! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 я думаю в суботу трохи своєю занятись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 ну ще не знати скільки там буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2012 привіт всім! Обережно слизько. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2012 мдааааааааа.... жалко мужика... Єдине шо приємно, шо в такій ситуації зупиняються люди і на Touareg і на Prado, і помагають... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах