Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Народ тут така ситуація: хто скаже якою правильно має бути зарядка аккамулятора??? по Вольтах...

Наскільки я знаю повністю заряжена батарея 13,2 В, а на заведеному моторі???

Бо в мене 12,9-13 В, на заведеному на ХХ 13 - 13,1 - 13,2 В, при збільшені обертів, зарядка доростає максимум до 14,6-14,7 В

Як правильно перевірити зарядку аккамулятора, і визначити чи зношені щітки на генераторі, чи треба їх міняти?????

При включені фар ближніх, ті всі числа вище написані падають на 0,3 - 0,5 В

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Народ тут така ситуація: хто скаже якою правильно має бути зарядка аккамулятора??? по Вольтах...

Наскільки я знаю повністю заряжена батарея 13,2 В, а на заведеному моторі???

Бо в мене 12,9-13 В, на заведеному на ХХ 13 - 13,1 - 13,2 В, при збільшені обертів, зарядка доростає максимум до 14,6-14,7 В

Як правильно перевірити зарядку аккамулятора, і визначити чи зношені щітки на генераторі, чи треба їх міняти?????

При включені фар ближніх, ті всі числа вище написані падають на 0,3 - 0,5 В

В полном порядке у тебя и аккумулятор и генератор.

Посилання

Посилання

Змінено користувачем AlShep

Поділитися повідомленням

Хто ще буде???? Їхати чи не їхати???

В полном порядке у тебя и аккумулятор и генератор.

Посилання

Посилання

Сьогодні говорив з майстрами, то казали шо на холостих має бути так само до 14 В, от в Сліма міряли в нього 13,8 - 13,9 В і включали магнітофон то практично показники не мінялись! А в мене на холостих 12,8 - 13 В, а привключених фарах 12,6.... получається шо батарея не заряжається???:(

Поділитися повідомленням

зніми клему на холостому... і побачиш.

не думай такого робити, а як будеш робити - є можливість попалити все що є включено...

Поділитися повідомленням

vedmid, брехня! напруга підскакує, але не вище 15 вольт.

дуже часто так роблю на своїй машині, бо акумич слабий і часто підміняю його.

Поділитися повідомленням

ну если хотите спалить всё, то можно так и сделать:) первым делом летят диоды и реле регулятор, про лампочки и прочее молчу:) а если так кортит таким способом проверить, то нужно включить фары и на секунду клему скинуть, если заглохнет, то зарядки совсем нет. (и не в коем случае не газовать)

Поділитися повідомленням

а ніхто про газування не говорить. тут йшла мова про провірку зарядки. а не про то як спалити всю машину.

Поділитися повідомленням

Сьогодні на роботі до 20:30 . Може завтра вийде зібратись .

Поділитися повідомленням

Мені щас не виканує попасти на зустріч, ібо працюю до 7, поки доїду на окружну то буде 8, а так як вони працють тільки до 9 то смисл там сидіти годину...доречі, с тим їхнім графіком роботи, імхо нада шукати нову точку. Давно помню думали за то, але чьота заглухло всьо. Чьо скажите? Чи перенесемо зїзди на вихідні? Ми і так майже кожні вихідні суботніки робимо правда, але то фігня, одні будуть чьота шаманити а інші можуть відпочивати

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

чую, що в суботу напевно зробим зустріч, а то передають морози, сніги, дороги будуть загружені, от і нарешті зберемся попити пивка, або гараж в когось від снігу відчистим!!

Поділитися повідомленням

В Суботу Я буду підготовлювати машинку до слалома, ну в ідеї в себе на стоянці на естакаді, але якщо хтота запрошує в гараж с ямою то прийму пропозицію)))

Поділитися повідомленням

LordMarko, в мене в гаражі яма засипана ше більше.... + прицеп з кучую хламу тепер там зимує...

Подивимся по погоді... ближче до суботи будем бачити!

Поділитися повідомленням

мдааааааааа.... жалко мужика...

Єдине шо приємно, шо в такій ситуації зупиняються люди і на Touareg і на Prado, і помагають...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз