almaz 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2012 привіт всім! Обережно слизько.Посилання реально пацани маладци що зразу так зреагували та прибігли на допомогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2012 мдаааа, сьогодні морозець вже взяв, шось неохота в гаражі копатися в такий мороз завтра...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2012 Тоді пропоную попити чаю,кави або інших алкогольних напитків ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2012 Fani, ну можна буде.... Хто підтянеться? Де зберемся? Окружна? Бона? ще щось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2012 vazik_lv, буду, а місце мені не важливо вибирайте шо хочете, але я за окружну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2012 vazik_lv, Давай організовуй шось бо діла не буде ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2012 :multi:Всьо блін, завтра на 17:00 абор 18:00 на Окружній.... Шо хтось буде?????? Я буду пиво пив!!!! Шо хтось буде? :multi::multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2012 мене не буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2012 мене тоже Альо хтось на форумі взагалі є..... вата фак? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2012 Є , проте мовчать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 мейбі буду))) гляну хто відпишеться і подумаю)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 ну і ???????????? які плани на сьогодні????????? Ага - паходу молчок!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 Буду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 БУду! Де збираємся і коли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 Ну не факт шо на окружній знов не занято якимись бенкетами , можна в боні . А взагалі пропонуйте ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 та мені всеодно де... єдине треба знати на яку і де, шоб добратись! Що більше нікого не буде???? тільки Fanі, Slim_painter, vazik??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 Короче на 18:00 давайте тоді зберемся на Окружній, а там вже подивимся по ситуації.... Буде занято то пересунемось десь в інше місце, заодно вже побачим скільки народу буде!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 Згідний , думаю всі будкть без машин ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 Fani, я без! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 ООО.! ГАРНО БЕЗ МАШИНИ ПОСИДІВ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 Пиво йшло файно ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах