vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 І після пива непогано виходило. не то слово!!!! Я вирішив вдома продожити!!!!! От і продовжую! Я вирішив вдома продожити!!!!! От і продовжую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 vazik_lv, Помітно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 Fani, непідколюй!!! То форум такий шо скорше 30 сек неможна відправляти, а трохи висить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 VETERAN, то клава глючить!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 Клавку свою ти також пивом напоїв? чуток через USB вальнув пивка!!!!!:multi: В мене в одногрупника, минулого тижня прікол стався в гуртожитку!!!!! Розлив чуть-чуть на ноут на клаву суп чи то воду.... ну виключив ноут, хотів ту воду підсушити, поставив настольну лампу на клаву, шоб вода випарувалась.... Пішов до колєги в сусідню кімнату, приходить через 15 хв, клава - розплилась))))))) "пробіл", "ALt", "Ctrl" - розплавило повністю....:lol::lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 ну и влёт на пару сотен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 Bratik, + 1000 500% клави, то запасної нема до ноута тепер сірниками юзає ноут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2012 Bratik, + 1000 500% тепер сірниками юзає ноут Різне чув, навіть сам на тачпаді в ігри бавився, але щоб сірниками... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2012 Шо там мужики, хтось в неділю валить, на слалом в Брюхи??? Холодно, але кажуть шо з п"ятниці морози трохи спадуть.... Хто брати участь, хто конячок попивати, хто просто глядачем??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 січня 2012 як би обідно не було, але нажаль ці змагання я пропускаю....((( а просто їхати без коньяка, навіть думаю що не вартує))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2012 slim_painter, Але присутній будеш ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 січня 2012 просто дивитися не цікаво))) якщо б я міг бути присутнім, то я би вже брав участь але мене взагалі не буду.... буде за вас там тримати кулаки)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 slim_painter, ти давай там всьо підтягуй здавай! Вже останній місяць зими, потім поступово піде потепління, вже треба буде нам всім суботніки організовувати... По суботам можна буде в гаражах пропадати!!!! Fani, шо ви там з Марком??? Берете участь, чи їдете просто так, чи взагалі ніхто не їде?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 ХТО МАЄ КАСТРЛЮ НА КАРБ???!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlShep 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 Я сьогодні вирішив не випробовувати свою машинку морозами і переставив її з бляшанки в свій теплий (умовно) гараж. Хто його знає - які антифризи зараз продають. Хлопці, а як ваші машинки, ворушаться? slim_painter, маю порізану каструлю - підходить? Я вчера был в гараже."Ласточка" завелась с пол-оборота.Чего и всем желаю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 маю порізану каструлю - підходить? я вже їх три порізаних маю!))) такщо дякую, не треба))) а якщо комусь іншому тре, можу подарувати) в мене тіки то шо трабл з маслом в КПП. густе до неможливості Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 А в мене на дворі під підїздом стоїть.... сьогодні завелась.... Правда трошки аккамулятор підсідає, але крутить, заводить.... Вчора з третього разу завелась, сьогодні з другого.... незнаю, в мене шось з зарядкою пріколи і далі... вчора ввечері міряв то 14,8 В при 1100-2000 об/хв..... Тільки шо їздив в центр, то зарядка була нормальна, навіть на малих оборотах... постояла машина десь 40хв, вертаюсь назад, навіть при обертах 3000-4000 об/хв, йде зарядка але шось не інтенсивно!!!! Шо туди шо назад їхав з фарами і пічкою..... Чим це пояснити..... Де ті питання зараз (коли мороз) вирішити??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2012 Всім раджу при температурі нижче -20 забрати акумулятори в тепліше місце, або хоча б закутати - можуть підмерзнути. Ага, класно, я б так давно робив... але в мене двері тільки центральними закриваються.... Тягу зняті......... Сьогодні теж завівся з першого разу.... цікаво чи це так вплинув девайс який я вчіпив на решутку радіатора, чи просто співпадіння... А вихожу з дому, сусід мучиться зі своїм Чері Тігго, не може завести. поки я прогрівав то він вроді завівся, але на довго не стало, бензин закінчився, місив виручати 6:45 вже на заправку повалили.... потім в обід в мами на робрті на службовій машині так само в газельці бензина закінчилась... знов їздив на заправку.... Кароче я сьогодні як служба 112! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2012 .. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2012 VETERAN ,по свому досвіду скажу,-Ето прискорбно)) Нічого гірше бути не може як таке станеться, прийдеться зривати капот, вроді би іфігня, але в таку погоду це імхо ппц Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zevs392 1 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2012 Всім привіт!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах