Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2012 Отак дурять нашого брата ))) Був на роботі . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 травня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2012 Я тільки в 19.20 звільнився, а пертись через все місто смислу вже не було slim_painter,давай на суботу на ранок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2012 Робим суботник ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2012 Де ще не оприділились , для чого завжди найдеться . В суботу певно десь еа обід ато і раніше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2012 :( а я пас... в мене вся субота і неділя буде на корпоративних тренінгах хоч і хочу і потрібно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 1 червня 2012 vedmid, Блим-блим тобi сьогоднi на Володимира Великого, разом зi Стрийської повертали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 Величезне дякую Fani, за допомогу по машинці, за останні 2 дня роботи виконали просто пц скільки. Я даже не міг прикинути що може полетіти за 1 раз стільки всього і що такий гємарой все поміняти. Зато на пових кріпленнях надіюсь хоть до зими протримаюсь, правда невпевнений в редукторі, с майбутнім Кубком Лева+ ЧУ, чую не доживе бідолаха до зимової сплячки))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 Проаоную завтра виїхати на природу відпочити , поговорити . Обіцяють без опадів в день . Зголошуємось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 і тишина.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 Коли і куди? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 VETERAN, десь в обід напевно, місце знайти не проблема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 LordMarko,я как всегда ПАСС)) тем более на ремонте стою))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 Це всі хто зголосились ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 Fani, А Ти очікував більше?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 Банду визвонив , залишилось оприділитись з місцем . Наварія (пляж) Доїхати можна і місце нормальне . Пропонуйте інші варіанти , якщо не підходе місце . Думаю як завжди можем зібратись десь на першу на окружній . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 а яб запропонував в брюхи рванути на чебуреки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 Ще хтось шось напише ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 Гребенів)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 Saba2106, Юморист ) Ну шо , замутим змагання з слалому ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2012 Сліма Сліма, ай ай яй))) Але ж Ти шифрований то став, всьо да по падавалах да по чєрдаках)) НІфіга не хвалишся новими покупками...ай яй яй то кальоса, то ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2012 LordMarko, ти про шо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2012 slim_painter, да так ніочьом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 червня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах