Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

VETERAN, да ми как би і не спимо) Сьоня встановили Сліму його подарок)+ Я мальоха в обід машинку покрутив, усунув деякі неприємні погрішності) Фотки якось потім закину

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Fani, маю для тебе серйозну роботу)) або в суботу десь поїду шукати електриків. десб коротить дріт, шо йде до стопів і ше пару пріколів разом з тим... короч, пішохід(((((

Поділитися повідомленням

CheZZ, Здоров пропажа , хочеш зявитися ? )))

Планую бути в неділю на покатушках

Поділитися повідомленням

slim_painter,

просмотри весь жгут по левой стороне салона на предмет перебитого провода, и багажник проверь..(особенно посмотри где жгут проводов под корыто задней сидушки заходит)ну а сами фанари врятле могут коротить, разве, что провод выскочил ,..

Змінено користувачем Bratik

Поділитися повідомленням

на Б. Хмельницкого есть контора, там токаря есть, качество и цену не знаю.. просто со знакомым заезжал

Поділитися повідомленням

slim_painter, Завтра буду до обіду зайнятий . Потім зможем порішати проблеми з машинкою .

Поділитися повідомленням

VETERAN, є готові проставки. але зі шпильок тре по міліметру зточити, тобто все дуже просто.

з електрикою модохався купу часу... все без результатно.

з 12,00 буду в гаражі)

кому шо тре робити, приїжайте

Поділитися повідомленням

slim_painter,по Замастыревской если ехать со стороны химичной, то с права почти сразу большой дворик должен быть, а в нём в глубене справа. про всяке вывески не помню

Поділитися повідомленням

Судячи зі всього то не робим . Місце в нас переважно одне і година також . Окружна на 19;00

Поділитися повідомленням

Привіт, одноклубники! Недавно в Щирець з сторони Пустомит їхав. На підїзді до Щирця після прямого участку є невеличка яма на всю ширину дороги, то я в неї мав "щастя" влетіти щей в дощ. Обійшлося невеликим переляком, погнув правий нижній ричаг і кронштейн кріплення поперечини підвіски до ланжерона.

Такщо будьте там обережні...!

Поділитися повідомленням

ЮраПрокопенко, Не кисло , співчуваю і дакую за попередження .

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз