Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2012 vedmid, Вітаю ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2012 Всім здоров! Вибираю масло- між ZIC i SHELL HX7. Напишіть свою думку і перевірені магазини, де їх можна купити.Дякую Чекаю на відповідь. Я на протязі 9 років використовую ZIC, двигун чистий (3 роки назад робили капіталку, а там все видно), до речі, в мене ZIC також і в коробці і мості. .....На рахунок ХАДО - можна додати в тюбіках, мені дуже допомогло перед капіталкою, коли масло валило дуже сильно, а треба було у відпустку їхати. І як було написано, через 1500 км все пройшло і динаміка трошки виросла. ZIC я беру на Зеленій на базарі, одразу після входу 4 чи 5 будка, в нього також можна взяти і ХАДО. Вибач, сказати точно не можу, просто сам ніколи не рахував спеціально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2012 Дякую LordMarko, за допомогу в установці заднього стабізатора і здвоєних тяг ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 червня 2012 ***, ну ви.... чо ж навіть не подзвонили обоє??? весь день дур"ю маюся... за виключення установки розвалу мінус майже 3...))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2012 slim_painter, Та думав шо на роботі , в неті Тебе небуло . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 червня 2012 Дякую LordMarko, за допомогу в установці заднього стабізатора і здвоєних тяг ))) Буде тест-драйв 08.07.12 на слаломі ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2012 CheZZ, Думаю буде раніше на тренуваннях . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 червня 2012 Всі Наші беруть участь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2012 Наразі плануєм з Марком . slim_painter, шифрується . Вроді більше спортсменів внас нема . Можливо колись доживу і поставлю собі ричягі такі як в Тебе і фікуса . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 червня 2012 Fani, Доречі є вже модернізовані форс авто. Змінили кріплення стаба на кріплення як на стокових ричагах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2012 CheZZ, наразі по грошам не стягну . Мені ше кимплект аміків треба , мої вже віджили своє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 червня 2012 slim_painter, шифрується він не шифрується! він просто не ганяє того року....(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2012 slim_painter, А повболівати приїде ? ))) Треба буде місце куди речі поскладати . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 28 червня 2012 CheZZ,а ці ричаги вважаються підсиленими,типу під раллі,чи весь прикол тільки у збільшені кастору?Щось інформації про них в неті малувато... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 29 червня 2012 CheZZ,а ці ричаги вважаються підсиленими,типу під раллі,чи весь прикол тільки у збільшені кастору?Щось інформації про них в неті малувато... В деяких місцях підсилені (http://www.drive2.ru/users/drift011/blog/4062246863888410303/" rel="external">Посилання), а чи на раллі?, хз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2012 CheZZ, То такі як в Тебе ? чи вони без обробки болгаркою стануть ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 29 червня 2012 Fani, то треба ставити й дивитись, на фото всі гарні, а на практиці потім нюанси вилазять)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 червня 2012 дякую всім за привітання, цього або може наступного тижня організуємо шашаличок, можна навіть посидіти в Ветерана в гаражі, як тоді, бо погодка не дуже.... може б ми в неділю так і зробили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2012 Привіт. Дуже незвична побудова форуму. Чому всі питання обговорюються в одній темі ? Давайте створимо тему, накшталт "Обговорення з'їздів (Львів)" і тому подібне, це ж зручніше. а особисто в мене питання де у Львові можна придбати кузовщину до 013 / 011 моделі ? чи варто шукати щось в Ваш магазин, чи купувати нове ? які приблизні ціни мають бути ? власне шукаю заднє праве крило і задній телевізор (куди фари крутяться). Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 червня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2012 Творим в суботу "суботник" ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 30 червня 2012 а от і субота і ніц не чути.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 червня 2012 _KIT_, побудова всього форуму якраз гуд, всьо по різним темам розділено, просто тут нас Львів і на всьо пофік! тільки от про запчастинп є окрема тема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 червня 2012 _KIT_, осмелюсь дополнить СЛИМА, у нас тут есть две темки которые желательно прочитать))) Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ромчик 1 Скарга Опубліковано: 30 червня 2012 підкажіть як зробити ваз 2103 повнопривідним підкажіть як зробити ваз 2103 повнопривідним ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах