Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Всім здоров! Вибираю масло- між ZIC i SHELL HX7. Напишіть свою думку і перевірені магазини, де їх можна купити.Дякую Чекаю на відповідь.

Я на протязі 9 років використовую ZIC, двигун чистий (3 роки назад робили капіталку, а там все видно), до речі, в мене ZIC також і в коробці і мості. .....На рахунок ХАДО - можна додати в тюбіках, мені дуже допомогло перед капіталкою, коли масло валило дуже сильно, а треба було у відпустку їхати. І як було написано, через 1500 км все пройшло і динаміка трошки виросла. ZIC я беру на Зеленій на базарі, одразу після входу 4 чи 5 будка, в нього також можна взяти і ХАДО. Вибач, сказати точно не можу, просто сам ніколи не рахував спеціально :bn:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дякую LordMarko, за допомогу в установці заднього стабізатора і здвоєних тяг )))

Поділитися повідомленням

***, ну ви.... чо ж навіть не подзвонили обоє??? весь день дур"ю маюся...

за виключення установки розвалу мінус майже 3...)))

Поділитися повідомленням

Дякую LordMarko, за допомогу в установці заднього стабізатора і здвоєних тяг )))

Буде тест-драйв 08.07.12 на слаломі ?

Поділитися повідомленням

Наразі плануєм з Марком . slim_painter, шифрується . Вроді більше спортсменів внас нема . Можливо колись доживу і поставлю собі ричягі такі як в Тебе і фікуса .

Поділитися повідомленням

Fani, Доречі є вже модернізовані форс авто. Змінили кріплення стаба на кріплення як на стокових ричагах

Зображення

Поділитися повідомленням

CheZZ, наразі по грошам не стягну . Мені ше кимплект аміків треба , мої вже віджили своє.

Поділитися повідомленням

slim_painter, А повболівати приїде ? )))

Треба буде місце куди речі поскладати .

Поділитися повідомленням

CheZZ,а ці ричаги вважаються підсиленими,типу під раллі,чи весь прикол тільки у збільшені кастору?Щось інформації про них в неті малувато...

Поділитися повідомленням

CheZZ,а ці ричаги вважаються підсиленими,типу під раллі,чи весь прикол тільки у збільшені кастору?Щось інформації про них в неті малувато...

В деяких місцях підсилені (http://www.drive2.ru/users/drift011/blog/4062246863888410303/" rel="external">Посилання), а чи на раллі?, хз.

Поділитися повідомленням

CheZZ, То такі як в Тебе ? чи вони без обробки болгаркою стануть ?

Поділитися повідомленням

Fani, то треба ставити й дивитись, на фото всі гарні, а на практиці потім нюанси вилазять))

Поділитися повідомленням

дякую всім за привітання, цього або може наступного тижня організуємо шашаличок, можна навіть посидіти в Ветерана в гаражі, як тоді, бо погодка не дуже....

може б ми в неділю так і зробили?

Поділитися повідомленням

Привіт. Дуже незвична побудова форуму. Чому всі питання обговорюються в одній темі ? Давайте створимо тему, накшталт "Обговорення з'їздів (Львів)" і тому подібне, це ж зручніше. ;)

а особисто в мене питання :) де у Львові можна придбати кузовщину до 013 / 011 моделі ? чи варто шукати щось в Ваш магазин, чи купувати нове ? які приблизні ціни мають бути ? власне шукаю заднє праве крило і задній телевізор (куди фари крутяться).

Дякую

Поділитися повідомленням

_KIT_, побудова всього форуму якраз гуд, всьо по різним темам розділено, просто тут нас Львів і на всьо пофік!:multi:

тільки от про запчастинп є окрема тема

Поділитися повідомленням

_KIT_,

осмелюсь дополнить СЛИМА, у нас тут есть две темки которые желательно прочитать)))

Посилання

Посилання

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз