Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Народ, а чи перемальовував хтось кришу в інший колір ? Хочу свою в білий помалювати (маю таку мрію з дитинства + літом не так жарко). от думаю, чи буде видно фарбу з під ущільнювачів переднього і заднього скла? знімати таки ? Якщо так - то що треба знати перед цим ? старий ущільнювач - ще раз згодиться, чи вони одноразові ?

+ дуже хочу таки попасти на якийсь з'їзд, покатушки, суботнік. пара би пазнакомітсо хД

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

_KIT_,може краще плівкою затягнути? Дешевше + як надоїсть то можно без проблем зняти і поміняти колір на любий чи просто зняти + не вигорає як фарба. А ущільнювач то треба дивитись в якому стані, Сліму коли скло лобове міняли то старий норм був, тільки замок треба було поміняти, хотя ми старий запхали.

А суботнік хз, м.б на цих вихідних збор якийто буде. Якщо щось то ми тут напишем про сбор

Поділитися повідомленням

_KIT_,коли фарбують машину,припіднімають ущільнювач,вставляючи між ним і кузовом товстий шнур,міліметрів 7-8 в діаметрі.Перед тим,звичайно,витягують з ущільнювача блискучий молдінг.Виходить практично ідеально,нічим не гірше,ніж у варіанті зі повним зняттям скла під покрас.Старий ущільнювач як правило не міняють,хіба що якісь очевидні дефекти,тільки замок.

Поділитися повідомленням

плівка це цікава думка. зараз погуглю, що тут у Львові пропонують. Хоч сумніваюсь, що це буде дешевше. Я малюю всю машину зараз. тож - ціна питання - банка іншої фарби )

та, за суботнікі кажіть )

Just Do It, велике спасибі. мабуть так і зроблю. Зніму замок і засуну шнур

Поділитися повідомленням

Я малюю всю машину зараз.

Зніму замок і засуну шнур

не в'яжеться якось...

якщо мал.эш всю машину, то чому не знімаєш повністю?

Поділитися повідомленням

може дійсно якусь зустріч замутим??? але то 1 вересня буде, в школу ніхто знов не збирається йти???:multi: якузь вилазку на деньок можна забабахати

Поділитися повідомленням

погодка має бути ок. Які варіанти є???

шукаю пару р13 175 на 70 на допал, можуть бути напів-сліки, але так щоб корд не повилазив

за дякую, пиво, або подешевше

Поділитися повідомленням

CheZZ, якщо тобі просто щоб машина стояла чи раз-другий-третій прокататися, то приїжай забирай коли хоч)

якщо тоді до зими докататися тре, то такого вже німа.... сам шрот лишився))

Поділитися повідомленням

На вихідних треба буде реально зібратись, є одна тєма яку треба перетерти, і бажано щоб було побільше народу, є одна ідея і треба її розвинути

CheZZ, пардон но 13 гуми вже не осталось, тільки запаски пара

Поділитися повідомленням

LordMarko, що за ідея?

якщо нічого не поміняється, то постараюсь бути

може навіть пасажиром

коли і де збираємось?

Поділитися повідомленням

ера зустрічей на пиві вже пройшла, це ми вже переросли.

зважаючи на людей, їхні потреби та бажання та і загалом,перебіг останніх подій протягом року-півтора, є таким, що сенс зустрічей на пиві втрачено.

варіант подальшого не просто "життя", а і просування якогось бачу поки тільки один, але на даний момент він є не доступним. тому поки я б не робив якихось двіжів, най все залишається як є, але хотілось б, щоб люди проявли більше інтересів до "життя" клубу, як такого. бо це що відбувається протягом сотанніх 3-4 місяців і більше, є не задовільним.

Поділитися повідомленням

slim_painter, Так проявляють , активних людей 4-5-ро . От від цього варто відштовхуватись . Більше думаю навряд назбирається чи приєднається .

Поділитися повідомленням

всім прівєт!!!!

Нарешті і я вернувся до Львова!

Так що там на 2 вересня????? ДЕ збираєтесь????

Поділитися повідомленням

є пропозиція зробити завтра внештатну зустріч на великій стоянці біля Скрині, годинку на 12, хто що скаже???

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз