Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Veteran,в тому що я не знаю більшості хлопців які приїжають на збори ви абсолютно праві!Ви кажете шо хлопці їздять з прапорами які їм більше до вбодоби,але чому не вибирають наш прапор?Чим він гірший?(Щоб ніхто не казав що я придумав сьогодні пів дня сидів і передивлявся фотозвіти клубів,чесно не знайшов...крім фото біля Арсену на щорічну зустріч).

Fani,на рахунок дружби ти правильно говориш,тому що машини-машинами а людей зі спільними інтересами важко знайти,ви сильна команда!Я давно хотів познайомитись з членами клубу,але багато часу мене було...а потім старався сам зробити свою машину,хоча деякі поради брав з групи...На рахунок пропозицій...треба почекати поки люди перестануть бігати між клубами(маленькі клуби зараз розпадаются,великі об'еднуются),тоді побачимо.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

faint, много текста. Є конкретні пропозиції по відновленню клуба і розвитку? Маєш бажання розвивати клуб, будь-ласка, тільки дякуєм скажемо і допоможем чим зможем.Я канєшно згідний, в дечому частково Ти прав, але деяких моментів просто незнаєш.

На рахунок змагань... ні Я ні Слім ніколи не стидались нашого клубу, і ми завжди їхали на змагання командою, виступали даючи один одному підсказки (хоча дехто мою пораду за шиповку в Брюхах продинамив:multi:) + ті хто не ганяють часто приїжали нас підтримувати, не тільки у Львові а і на виїздах по західній Україні.

За прапор Я краще промовчу, а то знов срач почнеться)

Далі...наклейки....В мене вон на крилах Тайгер Моторс, і чьо, це ж не значить що Я виступаю під КТСами. А те що в Сліма немає наклейки клуба на задньому склі то це вже інша історія, скажем так,- змилась дощем))

VETERAN, не в телефонном режимі, а просто в в ВК сконтактовуються між собою, ібо форум мертвий. Який смисл писати за суботник тут якщо і так ніхто не відпише?) Кому треба той завжди знайде...

ПіСі.Хочите суботніки? прошу дуже- Завтра Я зранку валю на шипшину за баблом, потім с Фані напевно будем машини крутити, і рєщє всього в мене на естакаді. Далі...в НД клубом валим на драг.В наступні вихідні буду тренуватись перед ЧУ, в Брюхах. І стандартна моя фраза,- Якщо хтось бажає скласти компанію чи підняти свій рівень їзди, завжди буду радий бачити)

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

Тарас К, угу Посилання

Я дето по 12 буду вибератись щоб на 13.00 бути, правда Я пішачком ібо Зєльонці в очередний раз стало кепсько і вона відмовляється їхати)))

Поділитися повідомленням

пригадувати явно всього не буду, но навіть ця неділя, відбулась шикарною поїздкою, на яку приїхало 8 наших машин. такщо тут ще один міф зруйновано!

Так от чого Ветеран дзвонив, а я був в селі, поки що маю залізну відмазку - через 2 тижні женюсь, тому машина поки підтримується в стані аби їхала, ну і по можливості шукаю запчастини і можливість трохи щось доробляти

зараз готуюсь дещо доробити в свому солексі, як все получиться, обов"язково поділюсь з клубом, але наразі все на стадії підготовки, а потім випробування, як буду готовий - викладу інфу в бортовику

після весілля буду мати трохи більше часу на клуб, суботники, машину...

Поділитися повідомленням

я також хочу вєлік купити, от вже в калинові знайшов випадково чувака, який вєліки продає, привозить з-за кордону

Поділитися повідомленням

VETERAN, Ви дядько з досвідом, може підскажете. Сьоня заніс АКБ на сервіс біля себе, вони вскрили щоб глянути чьо там с електролітом, і оказалось що в АКБ осталась тупо одна вода. Казали щоб сам акб норм, не посипався,. Як думаєте, варто бавитись із заміною електроліта( казали треба 2 літра купляти, ціна по 20 грн за літр+ 20 грн сама заміна с зарядкою і їхньою водою, ітого 60 грн) чи все ж краще купити новий і не паритись? Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

LordMarko, Колись давно я бавився з таким акумулятором i в мене не вийшло--дiло все одно скiнчилось купiвлею нового--потiм жаба давила за грошi на електролiт. Але вам там на мiсцi виднiше. Скажу одно--якщо йому багато рокiв то певно краще новий.

Поділитися повідомленням

через 2 тижні женюсь.
наклёвуеться копеешный экскорт)))

LordMarko,лучше новый купи. тем более зимой он тебя замахает.

VETERAN, большим током не желательно. максимум 10% от номинала. А сейчас вроде вобще 5 рекомендуют

Поділитися повідомленням

LordMarko, в мене таке схоже було з попереднім АКБ, робив я то всьо саме, возив на зарядку, казали шо ще буде бігати, і ніфіга не вийшло з того! То всьо було десь в такий самий час, а за пару тижнів коли почало холодати, вологість більша, зразу почались пріколи, особливо коли слухав музику при виключеному двигуні!

І всеодно купив потім новий АКБ! Старий здав за 80 чи то 90 грн!

В мене зараз також трабл з АКБ, нетримає ніфіга, буду також брати новий!

От тільки незнаю чи брати такий як стояв, чи кажуть є якісь усилені????

Поділитися повідомленням

Найголовніше, що потрібно знати, це те що кожного середи ми збираємося на "клубне пиво" в

кафе на Окружній 57, біля магазину "пан спортсмен" о 19:00

а сьогодні ? я б познайомився з усіма :az:

ну не обов'язково пиво, можна просто здибанку

Поділитися повідомленням

_KIT_, наразі зустрічей клубу по середах чи четвергах немає, ми збираємось тільки на вихідних. Про що наперід будем повідомляти)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз