CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2012 Fani, піпец, Ти написав прям в точку!!! Респект тобі великий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
faint 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2012 Veteran,в тому що я не знаю більшості хлопців які приїжають на збори ви абсолютно праві!Ви кажете шо хлопці їздять з прапорами які їм більше до вбодоби,але чому не вибирають наш прапор?Чим він гірший?(Щоб ніхто не казав що я придумав сьогодні пів дня сидів і передивлявся фотозвіти клубів,чесно не знайшов...крім фото біля Арсену на щорічну зустріч). Fani,на рахунок дружби ти правильно говориш,тому що машини-машинами а людей зі спільними інтересами важко знайти,ви сильна команда!Я давно хотів познайомитись з членами клубу,але багато часу мене було...а потім старався сам зробити свою машину,хоча деякі поради брав з групи...На рахунок пропозицій...треба почекати поки люди перестануть бігати між клубами(маленькі клуби зараз розпадаются,великі об'еднуются),тоді побачимо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2012 (змінено) faint, много текста. Є конкретні пропозиції по відновленню клуба і розвитку? Маєш бажання розвивати клуб, будь-ласка, тільки дякуєм скажемо і допоможем чим зможем.Я канєшно згідний, в дечому частково Ти прав, але деяких моментів просто незнаєш. На рахунок змагань... ні Я ні Слім ніколи не стидались нашого клубу, і ми завжди їхали на змагання командою, виступали даючи один одному підсказки (хоча дехто мою пораду за шиповку в Брюхах продинамив) + ті хто не ганяють часто приїжали нас підтримувати, не тільки у Львові а і на виїздах по західній Україні. За прапор Я краще промовчу, а то знов срач почнеться) Далі...наклейки....В мене вон на крилах Тайгер Моторс, і чьо, це ж не значить що Я виступаю під КТСами. А те що в Сліма немає наклейки клуба на задньому склі то це вже інша історія, скажем так,- змилась дощем)) VETERAN, не в телефонном режимі, а просто в в ВК сконтактовуються між собою, ібо форум мертвий. Який смисл писати за суботник тут якщо і так ніхто не відпише?) Кому треба той завжди знайде... ПіСі.Хочите суботніки? прошу дуже- Завтра Я зранку валю на шипшину за баблом, потім с Фані напевно будем машини крутити, і рєщє всього в мене на естакаді. Далі...в НД клубом валим на драг.В наступні вихідні буду тренуватись перед ЧУ, в Брюхах. І стандартна моя фраза,- Якщо хтось бажає скласти компанію чи підняти свій рівень їзди, завжди буду радий бачити) Змінено 7 вересня 2012 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2012 всім на драггггг!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2012 Рано ще ) Хто їде і може підкинути ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас К 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2012 Сьгодні, щось десь буде??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2012 Тарас К, На вул. Кульпарківській, на виїзді з міста, буде Drag racing http://tuning.lviv.ua/" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2012 Тарас К, угу Посилання Я дето по 12 буду вибератись щоб на 13.00 бути, правда Я пішачком ібо Зєльонці в очередний раз стало кепсько і вона відмовляється їхати))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас К 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2012 а там де всі збираються з клубу??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2012 аналогічно буду десь біля 13,00 і не сам. і теж без машини)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2012 наклейки)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2012 пригадувати явно всього не буду, но навіть ця неділя, відбулась шикарною поїздкою, на яку приїхало 8 наших машин. такщо тут ще один міф зруйновано! Так от чого Ветеран дзвонив, а я був в селі, поки що маю залізну відмазку - через 2 тижні женюсь, тому машина поки підтримується в стані аби їхала, ну і по можливості шукаю запчастини і можливість трохи щось доробляти зараз готуюсь дещо доробити в свому солексі, як все получиться, обов"язково поділюсь з клубом, але наразі все на стадії підготовки, а потім випробування, як буду готовий - викладу інфу в бортовику після весілля буду мати трохи більше часу на клуб, суботники, машину... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2012 я також хочу вєлік купити, от вже в калинові знайшов випадково чувака, який вєліки продає, привозить з-за кордону Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2012 (змінено) VETERAN, Ви дядько з досвідом, може підскажете. Сьоня заніс АКБ на сервіс біля себе, вони вскрили щоб глянути чьо там с електролітом, і оказалось що в АКБ осталась тупо одна вода. Казали щоб сам акб норм, не посипався,. Як думаєте, варто бавитись із заміною електроліта( казали треба 2 літра купляти, ціна по 20 грн за літр+ 20 грн сама заміна с зарядкою і їхньою водою, ітого 60 грн) чи все ж краще купити новий і не паритись? Змінено 11 вересня 2012 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2012 LordMarko, Колись давно я бавився з таким акумулятором i в мене не вийшло--дiло все одно скiнчилось купiвлею нового--потiм жаба давила за грошi на електролiт. Але вам там на мiсцi виднiше. Скажу одно--якщо йому багато рокiв то певно краще новий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2012 через 2 тижні женюсь. наклёвуеться копеешный экскорт))) LordMarko,лучше новый купи. тем более зимой он тебя замахает. VETERAN, большим током не желательно. максимум 10% от номинала. А сейчас вроде вобще 5 рекомендуют Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2012 LordMarko, в мене таке схоже було з попереднім АКБ, робив я то всьо саме, возив на зарядку, казали шо ще буде бігати, і ніфіга не вийшло з того! То всьо було десь в такий самий час, а за пару тижнів коли почало холодати, вологість більша, зразу почались пріколи, особливо коли слухав музику при виключеному двигуні! І всеодно купив потім новий АКБ! Старий здав за 80 чи то 90 грн! В мене зараз також трабл з АКБ, нетримає ніфіга, буду також брати новий! От тільки незнаю чи брати такий як стояв, чи кажуть є якісь усилені???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2012 Найголовніше, що потрібно знати, це те що кожного середи ми збираємося на "клубне пиво" в кафе на Окружній 57, біля магазину "пан спортсмен" о 19:00 а сьогодні ? я б познайомився з усіма ну не обов'язково пиво, можна просто здибанку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2012 _KIT_, наразі зустрічей клубу по середах чи четвергах немає, ми збираємось тільки на вихідних. Про що наперід будем повідомляти) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2012 LordMarko, Де будеш брати АКБ??? коли? Може оптом дешевше віддадуть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2012 я вже зрозумів, бо їздив у ту кафешку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2012 _KIT_, форум, мобыльны, контакт, скайп тепер всьо якось так))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах