slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2009 EDoctor дай якийсь контакт, а то важко щось органызувати через треті руки Посилання black3383 ти сюда заходив? я всіх додав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2009 slim_painter СПС :mat: .... одні Романи, Саші і Тараси :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2009 може всетаки в нюрок там великі столики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2009 Посилання Прыкольна штука! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2009 EDoktor, напряжно їздити по місту без щепленя , хто знає той зрозуміє)))black3383, ок ! ну в мене теж, якась х...я з тією бідою, але бачу на зиму пропало, тому і не рухаю...... :D Зараз на разі, актуальне питання, датчик ур. палива у баці, треба найти час запчастини купив. Та зробити поворот лівий, в становити сигнал габаритів включених, та саме стремне це задній редуктор............. Завтра відпишусь, що і як, хотілось на Слалом попасти, але по розкладу сауна.......... :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2009 EDoktor, ну на пиво хоч попадеш ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2009 Я +1 на пиво !!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2009 я -1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2009 Я з рулем, пиво відподає.......... А де зустріч? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2009 Збираэмось біля аквапарку о 18:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2009 Можу за тобою, та Блейком заїхати......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2009 Всьотаки " На Окружній" краще. Такшо треба якось домовитись шоб субота був нашем днем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2009 ну розказуйте де були шо робили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2009 Всьотаки " На Окружній" краще. Такшо треба якось домовитись шоб субота був нашем днем. не спорю, було б дуже добре. але я вже казав, шо так не вийде. нас там всіх вже знають в лице і чекають завжди. тіки от як хтось там гульбанить, то дасть їм набагато більшу виручку ніж ми, тому так. але поки було тіки один раз, шо і субота і неділя зайняті. тому можна протсо на неділю переносити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2009 Тут зявилась ідея провести клубні покатушки, зараз погода класна ! треба зізвонитись і договоритись де і коли ! Я нажаль маю поломану машину (((( але допомогти в організації можу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2009 тіки якщо робити то я просто допоможу, бо резина літня :puppy: . або чекати потепління, коли львів буде без нігу, а на площадках ше буде сніг. і є пару провірених мною варіантів (це шоб ніхто не казав, шо не може бути сухо у львові а на площадках сніг) але шось тепер страшнувато знову зустрітися з бардюром :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2009 А скільки машин буде? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2009 моя ще не буде документи і ще пару штрихів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2009 Дивлячись по ситуації певно одна максимум дві , там ЛТК на неділю в Черлянах влаштовує ралі спрінт , можебто нам зїздити ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2009 там ЛТК на неділю в Черлянах влаштовує ралі спрінт , можебто нам зїздити ! якщо хтось їде, то я перший записуюсь в пасажири :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2009 а я 2 :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2009 Здоров мужики, тепер я і тут з вами! :D :silly: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2009 vazik_lv, здоров , приходь на зустрічі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2009 та прийду обов"язково! То коли там збираємся і де? :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2009 спільними зусилями, нарешті ти тут. здав вже сесію свою. такшо цього тижня будеш нарешті. стосовно окружної в п"ятницю напишу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах