Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2009 vazik_lv, блище до кінця неділі буде видно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2009 vazik_lv Здоров, один раз бачив, а далі тільки "чув", прям раритет. Fani Міняєм задні колеса і їдем (див. лічку)!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2009 я б також поїхав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2009 black3383, та нормальні втебе колеса я сьогодні ходив дивився :D , не морозся попхнем !!!(одне правда треба підкачяти) :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2009 Наскільки я розумію ви всі хочете поїхати на раллі спрінт в Черляни? Я думав їхати, але не знаю чи буду мати машину в неділю в свому розпорядженні, 50%/50%! В разі як би я їхав своєю машиною то 3;4 чоловік зміг би взяти! Але це все під питанням?????????????????????????????? Навіть якщо хтось буде з Вас там, то дзвоніть мені 80982555945, 80931964177! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2009 Народ давайте цього разу в суботу зустрынемся. Бо в мене робота в недылю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2009 Masterioа в мене в суботу :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2009 vazik_lv а коли ти будеш знати чи ти поїдеш? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2009 Вчора пізно вечором вирішив влаштувати покатушку, Львів-Мостиська- Львів...... Сьогодні, знайшлись приховані дефекти..... Обірвало кріплення заднього правого амортизатора.......... :girl: Проблема з електрикою, освітлення фар вимикається тільки зняттям клеми, пізніше знайшов запобіжник....... :girl: Проблема з радіатором, десь є дира, витік майже весь тосол........ Короче, думаю що до Киева, мені ще дуже далеко.......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2009 Хлопакі створюйте борт.журнали , там розповідайте про машини , ато зі Львова в мене одного такій журнал! EDoktor, до неділі зремонтуєшся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2009 А що модна ідея з борт журналами, треба буде подумати! :stp: А може то чорний ящик запхати в мою маленьку ПЕ-ПЕ (ВАЗ 2107) від АН-140 "Руслан" :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2009 А може то чорний ящик запхати в мою маленьку ПЕ-ПЕ (ВАЗ 2107) від АН-140 "Руслан" :D :D :D давай! ми допоможем :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2009 Народ ну то шо шось буде чи нє?Давайте відповідь шоб знати шо з роботою робити! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2009 Окружна - субота і неділя зайняті. знач в суботу на 18,00 біля аквапарку? неділя точно відпадає, бо тре рішити хто і як їде в неділю на раллі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2009 Що за раллі? і де? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2009 Що за раллі? і де? :shock: 22.02 Неділя, с. Черляни Fani Saba ще має походу бортовик :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2009 Ну то як, старе добре місце ..... 21,02 на 18.00 біля Аква Парку Будь-ласка приходьте вчасно, зима однако !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2009 black3383А точно :oops: . EDoktor, ти час від чясу заходь на ЛТК , там пишуть про такі міроприємства ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2009 Я +1. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2009 хто може зняти стрілку з спідометра 06? читав як то робиться, але шось не хочу, після того як мій друг був зламав її. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2009 А тобі треба стрілку. Чи тобі треба її зняти з твого прибора. Я як знімав то тепер неможу на місце поставити Тре буде на клей садити :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2009 то в суботу 18:00 біля аква парку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2009 ждітє :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2009 позиште хтота два зимових каліса :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2009 ага, і мені ше тоже на неділю позичте :D стрілку тре зняти зі спідометра. наклею шкалу і наново поставити її. з тахи я зняв її, але ненаю чи таха тепер нормально пахатиме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах