Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2009 Роззуйте EDoktor і буде вам дві машини на дорогу! :D Я на зустріч або не попаду або запізнюсь , позвоню спитаю де ви будете! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2009 Роззуйте EDoktor і буде вам дві машини на дорогу! :D класна ідея))) краще всі дзвоніть хто запізнюватиметься. там такий мороз надворі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2009 Я буду точно! Без запізнень! :D :roga: :beer: :cccc6: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2009 Пишіть хто має місце! :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2009 ХТО МОЖЕ ШОСЬ ХОЧЕ КУПИТИ-ПРОДАТИ, ДАВАЙТЕ ПИСАТИ ТУТ: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2009 Роззуйте EDoktor і буде вам дві машини на дорогу! :DЯ на зустріч або не попаду або запізнюсь , позвоню спитаю де ви будете! Хм, цікаво..... :D А як 4 колеса можна на дві машини розтягнути.................. :o Чи може у Вас машини вже двух-колісні........... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2009 Fani А де та тема в ЛТК, про покатульки на взлетке? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2009 ТУт. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2009 Я вже тоді, збираюсь в центр вирішу питання одне, і зразу набираю Вас в дівались, будемо їхати, а то можна все прогавити. Думаю, що горілка та закуска не буде зайвою, але вирішувати Вам.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2009 На славу покатались........... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2009 Велике дякою EDoktor за те що звозив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2009 Треба було їзду знімати, а не панель мою........... Що не вже так адреналін ловили........... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2009 А я через роботу тупарилу весь прікол пропустив.Fani Ти маєш якесь відео? Закинь шоб подивитись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2009 Masterio,EDoktor Має відео , його апаратом знімали , і ще можливоblack3383він на телефон знімав ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2009 та на ЛТК будуть всі відео. шо ви паритесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 Будуть, будуть--- мужики!!!! Я знімав всі машини, і в мене є всі відео, але тільки з однієї точки знімав там видно тільки, останній поворот і старт з фінішом!!! Але здається останній поворот, був так само ефектний! Так що відео скоро буде на ЛТК! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 Кому поворот, а кому весь маршрут гонки вдалось зняти не один раз, але у Fani немає опиту відео-режисера, але я вчора подивився, то зовсім не погано останній раз проїхались, результат 4, 20 хв. :crazy: Правда, це без підготовки авто, та незнання траси, і штурмана з картою поворотів та швидкостей не було..... І мотор не саме краще себе почуває, да і об'єм малий що б тягатись з іномарками.... Яка там довжина тої траси була? :shock: Але мені сподобалось, ось........ :git: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 EDoktor то ти в кінцы того всього теж собі прокатався? молодець! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 Я би знав, що там така траса, то би ризикнув і в заїзд піти, за 100 грн.... І показати, що ВАЗ 2102 може теж не погано їздити, ось........ :D А де кому на іномарках, було б соромно.......... :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 Хто знає як викласти відео-ролік, так як на ЛТК що б був прямо тут на форумі, там де трасу показували на фронтері та королі..... ? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 на ЛТК всі відео спочатку тре закачати на youtube, а потім коли пишеш повідомлення, там є кнопочка youtube і просто вставляєш адрес туда і воно висить на форумі. тут - безпоняття! я навіть фотку не знаю як загрузити. :nom: може просто закинь на youtube і дай ссилку на нього. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 тут - безпоняття! я навіть фотку не знаю як загрузити. :nom: може просто закинь на youtube і дай ссилку на нього. Тут я дав дупля як закидувати фотки на форум Посилання EDoktor СПС за віддих ....... і адреналін :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 я бачу ви непогано покатались в неділю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 Народ ну то як нарахунок відео? Хто знає коли it раз буде така мутка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 Агов тут хтось появляється чи нє? :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах