vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 Появляємся раз на день!))))))))))))))))))))))))))))))))))) :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 Якість відео канечно г......, в EDoktora має бути краще http://rutube.ru/tracks/1556936.html?v=56c1154047b4249e345d129adeee51ed" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 black3383жистоко :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 EDoktorпитання до тебе. в тебе дзеркало на присоску. як воно на ямах і бруківці чи не трясе і чи воно трохе опукле, ну чи більше там видно в ньому ніж в стандартному? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2009 EDoktorпитання до тебе. в тебе дзеркало на присоску. як воно на ямах і бруківці чи не трясе і чи воно трохе опукле, ну чи більше там видно в ньому ніж в стандартному? Погане дзеркало, на львівських ямах постійно міняє, свій обзор і на трасі не зручне, хочу рідне поставити бо навіть кріплення є на рідне....... Буду однозначно його міняти........... А сьогодні постараюсь придумати відео , якось залью, і всі бажаючи подивитесь........... :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2009 slim_painter ну шо там нарахунок сідушок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2009 блін, ото голова моя дирява :o 8067-7975802 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2009 EDoktor сенкс. тепер точно його не буду купляти, бо чесно кажучи планував. :gaz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2009 slim_painter Соррі за той спам! Я там до Дєні написав в приват! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2009 slim_painter А як звати або хоть як звертатись. Чи просто сказати шо я нарахунок сідушок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2009 Masterio Які тобі сідушкі треба , я маю від оетавії можу продати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2009 slim_painterА як звати або хоть як звертатись. Чи просто сказати шо я нарахунок сідушок? його теж вроді Тарас звати :D але точно не пам"ятаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2009 Fani І скільки ти хочеш?В якому вони стані.якшо можна фото. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2009 давй я в темі куплі продажі розкажу і фото викладу , щоб цю тему не займати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2009 народ я бачу ви і тут трохи забуваєтесь обговорюйте такі речі в відповідних темах мене в суботу на зустрічі не буде - їду на весілля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2009 О, доречі мене так само не буде, йду на :lu: зустріч однокласників! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2009 Ну то шо завтра робимо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2009 Чекаємо вердикту Slima. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2009 субота зайнята. давайте в неділю на 18,00? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2009 В неділю ше ліпше!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2009 Ну а в неділю якщо буду в стані то прийду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2009 Ну а в неділю якщо буду в стані то прийду! до вечора будеш, і якраз здоров"я поправиш :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2009 Ви так вміло робите зустріч , вже другій раз непопадаю на пиво через роботу , саме в 18:00 маю бути на роботі :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2009 субота зайнята. давайте в неділю на 18,00? при такому розкладі - якщо відживу то також прийду тільки скажіть точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2009 Masterio в тебе копа чи тройка? бо на фотці вроді копа, а в підписі тройка для тих хто не знає - в машини важливіше модель чим колір я б з задоволенням поставив собі червону копу, якби вона там була Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах