Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Якщо машину зроблю до того часу, то може заскочу нарешті

вже третій тиждень її робиш - то вже капіталку повну двічі можна було зробити:multi:

Буржуї, а пішки Вам слабо прийти, якщо машина не в формі???

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Всім привет....я тут трохи на піт-стоп заляжу...рішив трохи машину помутити.... десь до 15го числа...А потім обовязково підтянусь на зустріч...

vedmid " rel="external">Посилання

з прошедщим! Всього найкращього!" rel="external">Посилання

slim_painter" rel="external">Посилання

а мені можна наклейку? І скільки коштувати буде?

Поділитися повідомленням

slim_painter, Слим, хочу маленькую обновить, ибо какаето подло ручки подтянуло, интерестно ей, из чего наклейка зделана, только на встречу не знаю когда попаду :(

Поділитися повідомленням

Вмене добігає кінець генералки - як далі бути?

Чи вартує продовжувати довіреність чи краще переоформити авто і мати святий спокій???

Скільки коштує процедура переоформлення, скільки на то діло треба часу і хтось може пояснити куди тусувати і з чого починати??? (понятно що у МРЕВ, але в які там кабінети, які оплати)

Дякую за інфу заздалегіть!:)

Поділитися повідомленням

slim_painter" rel="external">Посилання

ок подумаю..а то не хочется нічого клеїти...

Хлопці...срочно треба капот!!! Бажано в кращому стані...куплю у львові..

CheZZ" rel="external">Посилання

Не вигідно...ти всьо життя їздити на жизі не будеш...а переоформлення біля 3000 грн коштує...проще буде зробити генералку...там зараз паходу навіть на 10 років можна...

Поділитися повідомленням

пудово не вигідно! ше плюс нове ТО і страховку теж. а ше особливо якшо ти сам хочеш переоформляти, то готуй нерви і терпіння))))

краще нову генералку зробити і мати спокій.

Поділитися повідомленням

CheZZ, люди правы, легче продлить чем переоформить, я свою тоже хотел поставить на львовские номера, но прикинул по деньгам и решил легче на волынь для ТО ездить :)

Кстате вопрос у меня ТО до 01.07.10 могу я сейчас ездить? или пусть пока стоит от греха подальше?

Поділитися повідомленням

Не можешь.... У меня было до 15.03.2010....... 16.04.2010 забрали ТО....и выписали штраф 340 грн. ДЕЛАЙ ТО УЖЕ....оно делается месяц ....

Хлопці...срочно треба капот!!! Бажано в кращому стані...куплю у львові.. Є може в когось?

Поділитися повідомленням

guf, на волынь я выберусь через месяц - полтора....

Пусть стоит тогда, может хоть подремонтирую немного

Поділитися повідомленням

Хтось сьоня планує кудась поїхати, озеро наприклад? Я би пасажиром впав, ессно в долі на бензінушку) А то чьот запарився с своєю блін, ніяк доробити не можу передок.

Поділитися повідомленням

LordMarko" rel="external">Посилання

Я би не проти....да моя не на ходу........ На правах реклами - ТРе каппооооттт до ВАЗ-2101!!!)))

Поділитися повідомленням

На правах реклами - ТРе каппооооттт до ВАЗ-2101!!!)))

шукай на шротах

:evil: сьогодні отримав свій перший штраф офіційний - сууу***аааа, 255 грн на вітер, срані правила...

а для продовження генералки мені треба знов свого попереднього власника брати за шкварку і тягнути до нотаріуса??? чи можна без нього

Змінено користувачем CheZZ

Поділитися повідомленням

Можна без нього...

А за шо штраф? Мене позавчора штрафанули на 430 за рух по трамвайним коліям на городоцькій-залізничній..хоча я вчасно виправився...

Де у Львові шроти? Хтось там буде ближ. часом???? Мені в понеділок...максимум вівторок треба!!

Поділитися повідомленням

CheZZ, Співчуваю сам платив такуж суму тим г... , на ЛТК створюють групи йзерів пропоную і нам замутити свою , тіки тре назву придумати і шоб кількість учясників була неменше ніж три чоловіка і лідера групи !

Пропоную " ВАЗ clasic" :)

Поділитися повідомленням

CheZZ, Співчуваю сам платив такуж суму тим г... , на ЛТК створюють групи йзерів пропоную і нам замутити свою , тіки тре назву придумати і шоб кількість учясників була неменше ніж три чоловіка і лідера групи !

Пропоную " ВАЗ clasic" :)

паходу бред...толку з того?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз