LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 в Неділю в Тернополі буде слалом, ніхто не бажає трошки покататись?) Якщо штурман поїде,то буду мати 2 вільних місця по теорії Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Сьогодні вечеря, завтра свято.... Може то завтра на пиво зібратись і так ніхто нічого не буде робити, хіба по родині і по гостям будем їздити!!!! Ну якшо на завтра шось наклюнеться, і я не свалю десь святкувати, то непроти приєднатись! Всім смачної вечері! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 та нема сенсу курочити мій двигун. після капіталки я відкатав всього лиш 18000. я мало їжджу))) зато кручу багато той мотор простіше просто зняти і намагатися продати таким як він є. і будувати зовсім нове шось але тут, знову ж таки, все залежить від фінансів. а то з роботи я напевно звільнятимусь і з весни буду нове шукати, а от що знайду і коли, це вже невідомо нажаль(((( та і будувати 8v, я вже теж не бачу сенсу... зараз вони вже якісь не актуальні, якщо робити серйозне щось, то вже 16v, але це все потребує відпвідних фінансів. тому поки я аж ніяк не зарікаюсь що буде. може підверенться бу заряжений 8v за не високу ціну і питання вирішиться дешево і сердито) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 коліно вже куплене, шатуни поки ні. це все не пусті теми))) в суботу плануєм знімати мотор, хто хочедопомогти, ласкаво просимо) а за карб дякую, подумаєм, може і якраз!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 slim_painter, о це вже цікаво , можна буде підтянутись . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 Христос хрещається! підтримую ідею vazik_lv сьогодні на Окружній ??? Хто в суботу 21-го буде в Плав"є кататись на лижах, признавайтесь. Може на горі горечого винця вип"єм)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 Я в суботу 100% не зможу - забираю свого джипа, ну і певно будо одразу щось крутити slim_painter, тут мені казали що якийсь твій знайомий розбирає копу, може він має задні фонарі хромові 01? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 slim_painter, то ти свій таки розбираєш? А як же 18 тисяч після капіталки? та я ж постом вище написав, що свій мотор я чіпати не буду, сенсу нема) і фінансів) то всьо йде на Віталіка мотор і його відповідно ми будем знімати) гараж також металевий, але з ямою і електрикою. ну і ми просто знімаєм і все. поки..)) ще треба буде Вашої консультації, стосовно того діла. тут мені казали що якийсь твій знайомий розбирає копу, може він має задні фонарі хромові 01? ну не зовсім і знайомий))) і не має таких фонарів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, шо то в нас на форумі маса пропадає!!!!!! Плюс вродіє, форум паше, а от маси нема - бо на ньому ніхто не пише!!!!:multi::multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 Завтра на двух роботах , так шо не вийде бути присутнім при демонтажі мотора ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 січня 2012 slim_painter, могу консультировать только по телефону, ибо на выходных я не выезной Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 vazik_lv П О З Д Р А В Л Я Ю ! ! ! ! ! ! ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 VETERAN, Bratik, Дуже дякую, дуже приємно!!!! Будем форсувати , Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 Вазонок!!! з хепі бьоздей тебе!!!!)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 slim_painter, Дякую дякую, дуже приємно!!!!!!!! Вазоводи, треба буде якось на пивко зібратись, от тільки незнаю ще точно коли, може в середу, а може на другі вихідні!!!! Слідкуйте за форумом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 vazik_lv, ВІТАЮЮЮЮЮ:az: німєряно зелені щоб здійснити всі задуми)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 almaz, ДЯКУЮ! almaz, шо ти там їздив в Брюхи??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 vazik_lv, Вітаю , всього най ліпшого , за здоровля Твоє вже випили ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 vazik_lv, вітаю! трохи намучились, але то таке, тепер залишилось зібрати і в путь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах