BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Тема, думаю знакомая многим. зы: Кого где видели-пишем сдесь в виде: "Фа-фа BROtheR'у на шевченко" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toshka 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2008 Фа-фа вижу каждый день по утрам Shumaherа, на стоянке возле Торнадо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shumaher 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2008 Гы наверное больше не увидишь. У меня за ночь слили 5 литров бензина с...и. Кстати я тебя не вижу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shumaher 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2008 Кстати вижу каждый день Gutakа на луночарского. точнее не его а его машину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2008 Кстати вижу каждый день Gutakа на луночарского. точнее не его а его машину +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2008 ФА-ФА виделись с Шумахером в Приват банке. Он и я пешком :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2008 :D зы: видел бывшую машинку одноклубника Гаааари,возле копилки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2008 Фа-фа Андрюше возле пастпортного стола в районе досафа) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutak 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2008 Фа-фа Андрюше возле пастпортного стола в районе досафа) Непомню! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2008 Ану вбери палець з пісталетам від руки! Зараз ремня увізьму, й нагадаю тобі))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutak 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2008 Ану вбери палець з пісталетам від руки! Зараз ремня увізьму, й нагадаю тобі))))))) Понял больше не буду! :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2008 дивись мені)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shumaher 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2008 Фа фа BROtheR в велыкой кышени Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2008 Внатурі =) Фа-фА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shumaher 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 Фа фа какомуто одноклубнику с наклейкой на улице Ленина правда не на копейке а на белой тройке! кажись не с нашего города. ехал быстро не заметил шо за номера но стояла в не положеном месте. куда тока гаи смотрит :D ФА ___ФА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 Это КОЗАК приезжал )))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 12 березня 2009 ЫЫ отметилсьо я И тебе фа-фа товарисч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 Фа-фа, Шумахеру ака Серёге, на Карла Маркса\пр-кт Коммунистический Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shumaher 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2009 100% а я не заметил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 фафа тохе возле Ювилейного (рено), много курить вредно.... 19.04.2009 20.10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Стоял стоял)))) фа-фа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toshka 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Машину Сереги видел возле Автоленда, но владельца в магазине не наблюдал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shumaher 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 плохо искал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 ха-ха)))) фа-фа на набережной =) вроде Gudya ))))) зы: блин, раздразнил меня сигналом))) а в мене ж нима))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 BROtheR :D в окно кричи "ФА ФА"!!! или "превед"!!!!! Правда если кричать последнее, то окружающие, кто знают подонский, скажуть, "ф бабруйск животнае"))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах