BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2008 Заказываем сдеся флажки (маленькие флаги в салон). зы: к пробегу уже что бы все заказали! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutak 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2008 Мне два на передок! А скоко они, может чотире! :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2008 мне 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutak 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2008 На момент пробега я их спереди на капот прибабмлю буду блин, как министр :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shumaher 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2008 мене тож один. а по чём они??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2008 Сколько стоят - незаю. Но думаю не дорого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2008 Макет флажкоф есть. Скоро будут печататся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shumaher 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2008 Бомба :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2008 узнаю по цвету и миганию дальним Гэ :D зы: Па теме, чиста )), флажков у нас нибудит, и нинада умалять!!! гэ)) по 12.50 грн. платить за дин я не хочу, думаю все поддержат, не, ну в принципе мона было по одному бы... вообщем вот так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutak 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2008 Я беру, два!!! Кто роскажет как их спереди прибомбасить, наверное к поворотам, что на крылах? Бл* министром буду! :mail: :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2008 Если делать, то 10 (еле уговорил на такое количество), а т.к. 10 - это 4 мне, 4 тебе Андрей и по одному по два кто сколько заказывал. Но с такими ценами 10 не наберётся, а меньше врядле печатать будут. зы: Андрюх, поменьше головастиков. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2008 Флаги нуна на... Красиво на... Стильно на... Узнаваемо на... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2008 ну по 12.50-50 грн. не каждый готов выложить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2008 Даром тоже не каждый будет делать :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 Но это слишком, имхо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах