Solex 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2013 (змінено) удалить Змінено 28 квітня 2013 користувачем Solex Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2013 Гарна машинка, хай служить! Я б ніколи не дав їй стільки років. А як ходова? Те, що ти одразу поміняв масло в моторі - молодець. Наступного разу поміняй на зиму, це буде замість промивки. Воно може і дорогувато вийде, зате мотор тобі віддячить довгою безпроблемною роботою. Ще можеш поміняти для профілактики гальмівну рідину, і катайся собі на здоров'я. Буду слідкувати за темою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Solex 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2013 Гарна машинка, хай служить! Я б ніколи не дав їй стільки років. А як ходова? Те, що ти одразу поміняв масло в моторі - молодець. Наступного разу поміняй на зиму, це буде замість промивки. Воно може і дорогувато вийде, зате мотор тобі віддячить довгою безпроблемною роботою. Ще можеш поміняти для профілактики гальмівну рідину, і катайся собі на здоров'я. Буду слідкувати за темою. с ходовой все в порядке. тормозную жидкость только долил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2013 Отличная машинка! Удачи с ней! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Solex 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2013 удача как раз не помешаетмашинка просит денег каждый день. вчера открывал окно и отломалась ручка вместе со штоком.цена вопроса 45 грн. переход на летнюю резину задка.диск 70 грн, камера 65.вот так. а еще много чего по мелочи надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах