Kartas 22 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2013 Скинул через Приват24 пока сколько мог. Скорейшей поправки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dmitrik 56 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2013 Вернусь на Украину в эту пятницу - сделаю перевод. Блин, как вас угораздило-то парни... Я закину твою тему на Нива Клуб Нет форум. закинул пост на Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voodoo Child 9 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2013 Перевел через приват24. Скорейшего выздоровления. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2013 Скинул только что через приват24. Хоть и немного, но все же должны пригодиться Желаю поправиться как можно скорее! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
van 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2013 [color="Red">Господа, его перевели из реанимации в обычную палату. Состоянее все еще тяжелое. Но он в сознании и все налаживается! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2013 В понедельник постараюсь хоть немого скинуть... Желаю поскорей ему понравится ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
van 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2013 В понедельник постараюсь хоть немого скинуть... Желаю поскорей ему понравится ! Не ему не обязательно нравиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2013 Проклятый Т9 на телефоне... Я имел в виду - поскорей ему поправится ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2013 Если не успею седня то завтра малеха кину. Скорейшей поравки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2013 Как дела обстоят? Если получится - еще немного помогу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
van 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2013 Как дела обстоят?Если получится - еще немного помогу. Ну пока в общей палате, вроде хорошо даже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2013 Это радует! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2013 van, передавай приветы и пожелания скорейшего выздоровления!! Как раз зарплату получил, завтра еще скину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2013 Мля жопа кидает из стороны в сторону но помощь от меня обязательно последует. Ибо Сам был а похожей ситуации и Клуб не остался в стороне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
van 1 Скарга Опубліковано: 6 травня 2013 Феникс отписался!!!! [color="Cyan">Спасибо всем огромное за помощь и поддержку,Вы сделали очень благородный поступок!Спасибо! меня перевели на амбулаторное лечение в Симферополь, мелкими шагами идем на поправку... [color="Red">Если честно то слезы наворачиваются. Был в той машине и знаю как было страшно. Очень рад что все хорошо закончилось и очень благодарен что у нас всех есть надежные друзья готовые помочь! Дай вам бог здоровья и сил! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
d.Grom 49 Скарга Опубліковано: 11 травня 2013 Скорейшего восстановления здоровья, как физического, так и морального Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kartas 22 Скарга Опубліковано: 31 січня 2014 Как дела у Александра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 31 січня 2014 Поправки скорейшей, если бы мог то обязательно помог бы (((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 січня 2014 вы же на даты смотрите, хоть иногда) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 31 січня 2014 вы же на даты смотрите, хоть иногда) Спасибо, я и не обратил внимание Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах