Jet 20 Скарга Опубліковано: 9 червня 2013 Была где то тема (не могу найти) о заказе в Венгрии запчастей тюнинг, в т.ч. поршней. Подскажите кто эти занимается? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 9 червня 2013 Що саме потрібно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jet 20 Скарга Опубліковано: 9 червня 2013 (змінено) в личку отписал Посилання Змінено 9 червня 2013 користувачем Jet Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
priki 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2013 Він тут в Україні живе. Друг мій. Теж можу допоможіть.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 9 червня 2013 Бачу Роланда скоро треба буде реєструвати на форумі примусово Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jet 20 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 То в чому справа? вали точно будуть мати успіх, якщо зрівняти ціни з Нуждіним. Але мені потрібні поршні а-ля ВФТС Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
priki 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 То не буде дешево. Комплект поршнів 'Ross Racing Pistons' для ВАЗ коштуе коло 1000$ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jet 20 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 да венгры вижу просто фанатики "сундуков"! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 У них це все на дуже високому рівні, це частина їхньої іторії, яку на відміну від нас, дуже поважають. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах