Maksimka87 1 Скарга Опубліковано: 2 січня 2009 живые еше есть? собратся не хотите? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 3 січня 2009 собратся не хотите? А я только что приехал с Херсона ну буду там ещё в 20 числах января на выходных Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maksimka87 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2009 вчера была встреча как раз )))мало херсонцов вообще... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 4 січня 2009 мало херсонцов вообще... давайте 24 января? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maksimka87 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2009 да будет как раз слет 24 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shaman 7 Скарга Опубліковано: 4 січня 2009 мало херсонцов вообще... давайте 24 января? Шо опять бухать :crazy: :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maksimka87 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2009 мало херсонцов вообще... давайте 24 января? Шо опять бухать :crazy: :D хватит....!!!надо покататся..пить незя.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shaman 7 Скарга Опубліковано: 5 січня 2009 а потом :beer: :beer: :beer: :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maksimka87 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2009 нет....мне пить незя..мне еше потом в цюрих ехатЬ)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shaman 7 Скарга Опубліковано: 8 січня 2009 Балтика "О" офигительное пиво :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maksimka87 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2009 ну че бум кататся??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 12 січня 2009 ну че бум кататся??? думаю да, надеюсь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 13 січня 2009 думаю да, надеюсь! надеюсь, что просто кататься... а не как обычно! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maksimka87 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2009 ну как вам тогда собратся в субботу?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 13 січня 2009 в субботу 24-го??? думаю, нормально... на след. неделе скорректируемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maksimka87 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 ну че ???я думаю в субботу будет ночьной спринт в херсоне! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shaman 7 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 ну так что насчет встречи может днем, а то ночью ну или вечером мы уже будем в "бухаристане" :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maksimka87 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 вы сопьетесь движ!!!прикрошайте :nzd: !! думаю в 18,00 или 17,00 бцудет прикольнО)))мы устроим не большой заезд по городу))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 ну так что насчет встречи может днем, а то ночью ну или вечером мы уже будем в "бухаристане" братуха, надо визы не забыть оформить! :D П.с. так на сколько втреча? Я за вечер! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 П.с. так на сколько втреча? Я за вечер! Однозначно за вечер, так как днём очень много дел в Херсоне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maksimka87 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 давайте в 20,00 на арестанке))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 давайте в 20,00 на арестанке))) да чё так поздно часов на 5-6 как ты вначале говорил считаю оптимальное время! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shaman 7 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 давайте в 20,00 на арестанке))) да чё так поздно часов на 5-6 как ты вначале говорил считаю оптимальное время! Истину глаголиш сын мой :D на часов 5 или 6 самэ воно (а то в 8 уже в бухаристане надо быть ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maksimka87 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 ну решайте короче.....дам номер если че звякните мне,если вас не затруднит))подьеду...мы просто сначала будем собиратся в 15,00 на арестанке!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shaman 7 Скарга Опубліковано: 22 січня 2009 ну так вы до скольки там будете на "арестанке" до 17-30 будете, а то я на роботе ну так что насчет встречи может днем, а то ночью ну или вечером мы уже будем в "бухаристане" братуха, надо визы не забыть оформить! :D А нам визы не нужны - у нас лица как визы :crazy: :sla: :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах