Stas8302 26 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2013 Ті попи досить часто виділяються своєю епатажністю і хамською поведінкою Увы этой эпатажностью отличаются все не чувствующие под ногами земли существа... Было бы бабло, или статус, или связи - начнётся эпотажность, хамовитость и быдлота... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stas8302 26 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2013 Всем доброй ночи! Наконец-то появился интернет и есть минутка на рукапись Фото отчёт пока прерываю т.к. выдалась возможность сквозонуть на моря ! Естественно поездка протекает в овральном режиме с морем, солнцем, экскурсиями и в постоянным движениим. Естественно есть что рассказать и чем поделиться! Думаю в скором времени будет и второй отчётик о поездке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2013 Щодо Рiвненщини то якщо в Рiвному з'їхати з траси в сторону Сарн i вiдмахати ще з сотню кiлометрiв то можна вiдвiдати вузькоколiйку Антонiвка - Зарiчне i поїхати у екстремальну (бо тепловоз запросто може зламатись) подорож по полiськiй глибинцi, на лiнiї є чудовi озера в Бiлiй та Острiвську, 150 метровий мiст на дерев'яних опорах через Стир. Можу дати контакти щодо нiчлiгу. Детальнiше у приват. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stas8302 26 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2013 Щодо Рiвненщини... Супер - думаю це була б цікава подорож, тож можливо звернусь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах