Fritzmark 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 568 470 332 ася и есть контакты если интересует Посилання :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 1 січня 2010 с Новым годом всех!! урааа!!!!! :crazy: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 народ,кто хочет наклеечку к 40-летию копейки? прошу отписать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 20.02.2010, 20.00 будет встреча на парковке возле DEPOt, просьба отписатса кто будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gera_sergey 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 Я БУДУ ))) Собрайте народ )) Будет весело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2010 gera_sergey, аватарка у тя конеш зачет )))))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2010 [color="Red">Увага Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2010 мини сходка синий - gera_sergey двойка - Fritzmark то шо космич - я спасибо всем кто приехал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gera_sergey 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2010 Да много людей был )))) Спасибо что пришли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2010 gera_sergey, на юбилей копейки собираюсь пригласить репортера с газеты МБ да и флаг черновицкой области нужно сделать к тому времени это.....а кто у нас региональный представитель ? )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gera_sergey 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 Наверно будешь ты Как самый "продвинутый" человек с Черновцов! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 gera_sergey, ты ткань знаеш де достать под флаг ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 1 березня 2010 gera_sergey, цени макет флага давай что-то будем уже соображать, время то идет.. З.Ы. маршрут придумал ? gera_sergey, что думаеш на счет такого маршрута ? сама карта: сам маршрут: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg_Nikitin 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 (змінено) Всем привет скоро надеюсь что буду с вами (в поисках хорошей копеечки) Добавлено через 1 час 58 минут Возможно нашел ведуца переговоры Как видите с копейкой неполучилось взял пятерку Змінено 9 серпня 2010 користувачем Oleg_Nikitin Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 Oleg_Nikitin, Здрасти всегда рады новым одноклубникам ! Фото с ул. Б.Хмельницкого ? Oleg_Nikitin, а что там с правой стороной ? ну порог подварить или поменять, а арку над колесом где черканули ?)) это 013 ? гдеже ВУТ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg_Nikitin 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 порог надо полностью менять он забитый. Жду когда он себе другу машину найдет! Чтобы он непередумал только продавать у мея на нее уже большие планы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 Oleg_Nikitin, если не сикрет,какова цена сего авто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg_Nikitin 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 договорились пока за 800$ 1986 год (владелиц молдованчик может все переиграть, тогда обидно будет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 Oleg_Nikitin, на фото не вижу ВУТа (вакуумого усилителя тормозов), с этого тоже можна согнать цену а как по салону ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg_Nikitin 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 салон в хорошем состоянии на сидения натянуты чехлы, панель тоже хорошая (хочу 2106), пол линолиум (как ето меня бесит) протупил что фото незделал( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 Oleg_Nikitin, +1, линолеум фф топку!!! а ориентировочно на когда предназначина покупка авто? к юбилею копейки успеем ?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg_Nikitin 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 незнаю все зависит от хозяина, я уже хочу ее получить но жду пока Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 Oleg_Nikitin, в общем, 334 187 436 - моя ася, будут вопросы - обращайся, чем сможем тем поможем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg_Nikitin 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 ок) спс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gera_sergey 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 ПрЕвЕд ОлЕжКо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах