Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 Николай-01, зате натурально)) PavelV, в гаражі час недаремно провів?, до Карпат збереш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 І..шо?? писвом Andriy1352, ти як маленький! :lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 Andriy1352,і як успіхи? я теж якраз два рази намагався - але без морозиво не вийшло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 їм морозиво і виховую силу волі Заставляєш себе їсти морозиво?? 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 В процессе покраски. Фотку в студию..засветиш))) Менi завтра опять на хрестинице якийсь жах)) А не пив 4 роки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 Николай-01, яким кольором? Судячи з твоїх останніх художеств в тебе є чорна та червона) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 DiKing, палюбасу! Оказалось, что у меня немного чёрной осталось краски. которой путєна на капоте замалёвывал, поэтому я вишнёвую дунул три слоя аки грунт, а сейчас пойду чёрной покрою. Затем сфоткаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 в гаражі час недаремно провів? перебрав маслонасоса, почистив всередині блок і перепакував ШПГ (з Afft-ом) до Карпат збереш? та думав як зберу так і поїду, але якщо й скоро зберу по фінансам не вийде - так що або в вересні або вже наступного року Заставляєш себе їсти морозиво? та нє - заставляю себе не пити пиво знаючи що воно отутечки - тільки руку протягти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 А не пив 4 роки... З поверненням в сім"ю, бро!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 PavelV, та нє, я просто так їв, за кермом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 заставляю себе не пити пиво знаючи що воно отутечки - тільки руку протягти Лию сльози разом з тобою, брате!... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 А не пив 4 роки... а я мабуть років з 10, і не палив років 15:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 PavelV, жаль, твій прапорець тамби не завадив) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 З поверненням в сім"ю, бро!!! Так а начав як свою ласточку розгепав...буваеi таке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 PavelV, не палив 15 років...а починав в садочку?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 їв, за кермом та ну - так ще сидіння замазати можна чи накришити харч прапорець той що на машині? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 Автонаездник, привет DiKing, Привет.. Что это у тебя крестины каждое воскресенье?.. Понравилось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 DiKing, начав як розгепав чи розгепав як почав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 а я мабуть років з 10, і не палив років 15:multi: эх а вот с курение проблемы у меня я пробывал мож месяц не курил,заменил кальяном... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 а починав в садочку?) та ні, в 10-му класі... а до того 15 років не палив))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 я пробывал мож месяц не курил, Будь мужиком, мля! Я он четвертий раз покинув - вже рік і два місяці не курю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 Автонаездник, не просто мы с меньшим зятем двух сестер держим и разница у малых три месяца они малолетки вот и обезяничают Andriy1352, не Андрюха сначала розбив.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 PavelV, ти про пилосос чув? На машині не бачив, тіки на аві) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 мож месяц не курил ну якщо не рахувати до того як почав, то найбільше не палив це десь зо півроку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 Николай-01, да зачем если не хочу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах