PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Andriy1352, так і робитиму. а чим краще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 PavelV, краще тим, що в тебе пара поршень-шатун буде однієї ваги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Andriy1352, ну так а якщо всі шатуни однієї ваги і всі поршні однієї ваги то щей центр мас у всіх пар шатун-поршень буде приблизно на одному рівні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Я бы аккуратно болгаркой сточил бы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Emissions, так і буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 пара поршень-шатун буде однієї ваги. Я тоже так думаю, притом будешь спиливать юбку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 PavelV, кстати, по идее на 213кв стачивать ничего не надо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Автонаездник, Andriy1352, ну так а як вони можуть бути не однієї ваги якщо всі поршні однієї ваги і всі шатуни однієї ваги? Emissions, в мене не 213 а 2103 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 PavelV, я знаю) Это я тебе инфу говорю, если интересно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 ну що? пятничний робочий день закінчено? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Хлопці привіт, таке питання, чи маю я право їхати без переднього номеру? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 а куда он делся? лучше если уж сильно надо то задний прицепить на перед.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 baycer, загубив? чи відпав? якщо загубив то їдь в ДАІ, якщо відпав тимчасово чим закріпи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 фаааак, парни. я по ходу тачку продавать буду... опять поломка. как оно меня достало уже... геныч накрылся... какого то фига дымит... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 и что купишь? лучч уже сою доделать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Creativ4eg, нельзя так легко сдаваться! Подумаеш-геныч накрылся а ты почини,или замени накрайняк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 п.с. я не парень... мне вот сегодня Алигато много чего ремонтировал - решал роблему со вчерашним патрубком. сделал принудительное включение вентилятора, сигнал, концевик на багажнике вернул... не растраивайся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 С таким подходом можна повторить судьбу тех парней,которые предали ваз и пересели на инокорчи потомучто они ,видетили "неламаются и едут" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Чоткий П., та блин, только сделал тачку, и на тебе, опять по кругу та ладно, я узбагоился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Все ребята. я уехала на дачу, буду в следующее воскресенье (17 числа). удачи и мирного неба.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 замени накрайняк заменить? новый цены видел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 заменить? новый цены видел? нинче и жить дорого... так что помереть? я вот вроде машину чинила варила а две дыры алигато нашел... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 quitka, та не, помирать рано. нада думать о чем то более серьезном. изменять ВАЗу не хочу. нужно бы подумать о покупке второго авто. а Жигулик делать и периодически ездить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 алигато нашел... так растрелять его,негодяя! Пусть непортит насторение барышням перед выходными! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 так и второе авто надо будет периодически делать... ладно все - уехала... удачи) а я буду на даче жарить шашлык и пить мохито. целую бутылку рома купила... ням... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах