DiKing 161 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Shtryl, потом как выпулит сумму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Нарыли пару мешков картошки, такие тучи нашли, как-будто вот-вот ливень пойдёт. Свернулись, пришли домой. Вышло сонце. ***... Ну ладно - буду кронштейн под флагшток варить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Николай-01, правильно!-іди справжнім ділом займись) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 кстати фильм смотрел " бабло"прикольная комедия... Спс! Уже качаю. правильно!-іди справжнім ділом займись) Зачот! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Привет всем! Ребята, как загрузить фото с радикала? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 baycer, привет,у Автонаездника спроси он загружал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 baycer, Посилання 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Ромка привет!!! Так вроде как и ты загружал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Привет всем!Ребята, как загрузить фото с радикала? не пользуйтесь радикалом, прошу вас, говняней сервиса еще не видел. я блин зря старался когда делал эту тему? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Андрюха, дело в том, что с моими возможностями GPRS интернета более корректно работает радикал. Виталя, спасибо, но грузит только радикал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Андрюха, дело в том, что с моими возможностями GPRS интернета более корректно работает радикал. опера мини, и все работает норм. грузите на piccy.info но грузит только радикал. я не верю, правда. я когда в селе был, юзал лайф жпрс, работало все, пользовался опера мини. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 baycer, та не я с контакта или с альбома своего Emissions, я кстати тоже через оперу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Я всегда пользуюсь piccy.info, иногда, очень редко, альбомы с форума... Посмотрел только что "Эффект колибри" - мне понравилось, поинтересней чем "Годзилла":multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 baycer, на жпрс в мене виходило тіки коли в альбом закидав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Поставив прапор. Фотки будуть десь через хвилин двадцять. 3 Andriy1352, quitka та PavelV відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Николай-01,респект Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Привет кого не видел Николай-01, красаучег Иду до кума посмотреть блок питания,без телика хреново( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 DiKing, до кума?...-то діло)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Andriy1352, ага)) так вiн не вживае,поки шо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Поужинал. Суп с подберезовиками (сегодня немножко подсобрал ) и закусил жареным лящиком.Ну и под это дело прошло грам 150 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Привет кого не виделНиколай-01, красаучег Иду до кума посмотреть блок питания,без телика хреново( Поужинал.Суп с подберезовиками (сегодня немножко подсобрал ) и закусил жареным лящиком.Ну и под это дело прошло грам 150 Эх аппетит нагнал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 Коля, фото в студию))) Мы ходили в кино на литачки - очень малой просил, первый раз в кино побывал. вел себя хорошо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 У нас ЧАТ вверху Апачка настаивает 2 PavelV та DiKing відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 АндрейКузьма, дочекались) Ну глянем як воно буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2014 АндрейКузьма, ниче не понял какой чат? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах