Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Привет клубни Что то тихо с утра, где все?? По теме - делал уборку в сельхоз живности Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Привіт, тьозка! Коля видно в гаражі. Я працюю. Де решта?.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Я тут. Голова трещит, нос заложен. Ужос короче... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Віруси бродять... Багато хто зараз хворіє. Надиво доця здорова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Та у нас полний лазарет - все болеют( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Andriy1352, Привет quitka, Привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Andriy1352, Привет quitka, Привет Привіт! Як ти вгадав?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 он в низ странички посмотрел) покаталась по району, заехала на базар - купила фильтры, в ашане - автозарядку для айфона. карбюратор и новый стартер работают великолепно. машина после пары дней простоя заводится великолепно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 quitka, а шо в цього фона не така зарядка як в попереднього? я думав зара вже в всіх мікроюсб... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 у айфона свой штекер. и зарядка для авто тоже своя - обычная не подходит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 quitka, ставиш таку штуку і тоді будь-який гаджет заряджаєш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Всім привіт! Прийшли з гаража, але зроблено сьогодні на диво мало.... Якось працездатність на нулі взагалі... Навіть пива лише 0,5 л за день випив!!8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Николай-01, Привіт! якось не в'яжеться всього 0.5 і мало зробили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Ще й глянув тільки що погоду - через тиждень вже -5 вночі і -2 в день... Я випав в осадок - не знаю, що робити тепер... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Николай-01, шо робити?...-заливай бігом, поки не треба пісок киркою бити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 (змінено) Завтра плануємо залити ту частину, де сьогодні засипали битою цеглою. Якщо нічого не переб"є... <iframe width="480" height="360" src="//www.youtube.com/embed/4E6YNXNT0B4?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Якщо в когось є питання - то в мене ще пару фоток є.. Змінено 16 листопада 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Николай-01, рухайся, через тиждень зима Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Andriy1352, так отож... Приходимо з роботи не раніше 18:30 - вже темно. А коли в жінки прийом зарплати - то буває і в 9... Мене турбує таке питання - от я залию, а через 4-5 днів мороз. Як це вплине?.. Не посиплеться потім?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Николай-01, ну тиж не надворі заливаєш-в приміщення мороз так зразу не зайде. порадився з батьком вистачить три дні. 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 вистачить три дні. І потім не срашно? Батьку твоєму дяка і шана! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Николай-01, не страшно. так шо не зволікай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 (змінено) Таким чином фіксується рамка в товщі бетону Там де будуть колеса - додатково армуємо (від гріха подалі) Застелив плівку, навіть там де нижче під шаром грунту вона вже є (вийшла подвійна гідроізоляція на 80-85% площі), поклав армовочну сітку, і починаємо бити цеглу і рівномірно вкладати Місцями ще трохи кинув заліза (арматури) - не помішає Виглядає симпатично І та найближча мені людина, без якої нічого цього не відбувалося би - не було б не гаража, ні машини (зловив на гарячому, бо не хотіла фотографуватись) Змінено 16 листопада 2014 користувачем Creativ4eg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Коляяяяяя, прячь фото под спойлер))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Creativ4eg, Та я хотел сначала посмотреть как оно разместилось, а потом спрятать. Неуспел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Неуспел. да, не успел респект за проделанную работу. а жена вообще маладец))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах