Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 на моїй останній роботі корпоратив за рахунок фірми був. в себе так само роблю. Так и должно быть, в нормальных конторах... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 оновлений прогнозПосилання наче зима буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 еще по 300грн сбивать на корпоратив пф...300грн це 0.5 віскаря і кіло мяса... далі пояснювати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 пф...300грн це 0.5 віскаря і кіло мяса... далі пояснювати? Так я о том же Може на шашлычек как-то сообразим, уже, наверное, после НГ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 Може на шашлычек как-то сообразим, уже, наверное, после НГ? я тока за якщо погода така ж буде то вапше агонь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 наче зима будеДа, судя по пронозу к НГ чуток снежка сыпанет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 судя по пронозу к НГ чуток снежка сыпанет. мені головне щоб на вихідних цих норм погода була Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 PavelV,Мне тоже, хочу день в гараже провести, к стати, ты в гараже в субботу будешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 Shtryl, тільки з самого ранку, в суботу Копієчку відганяю до батьків... єсі шо в неділю буду з халамом тим всим розбиратись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 Шашлык? Я за? Кула ехать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 тільки з самого ранку Это во сколько? в суботу Копієчку відганяю до батьків... Эх.... єсі шо в неділю буду з халамом тим всим розбиратись В воскресенье мож придется на работу идти, еще не в курсе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 Хацуууу шшашшшшлллллыыыыкккк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 Это во сколько? годин в 7-8 планую виїзжать Эх... а шо робіть...дві гаражі знімать не потяну... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 годин в 7-8 планую виїзжать Ого, не, я так рано не припру точно...А в пятницу ты работаешь? а шо робіть...дві гаражі знімать не потяну... Ну это да. Пыжа планируешь в гараже хранить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 .А в пятницу ты работаешь? ну да...але ввечері може на машині на Перловці буду Пыжа планируешь в гараже хранить? ага...в неділю вже планую на ньому приїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 але ввечері може на машині на Перловці буду\Ого, если будет так, это будет мего-удобно... в неділю вже планую на ньому приїхати Панятна. PavelV,А когда узнаешь будешь на Петровке или нет, и во сколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 А когда узнаешь будешь на Петровке или нет завтра ближче до вечора и во сколько? десь опосля 7-ї Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 завтра ближче до вечора Маякнешь на мобильный или на форум, окей? Скажешь да или нет, если что - буду ждать на Петровке, где скажешь. десь опосля 7-їЧудесно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 Блин, в воскресенье мороз... Нада в субботу успеть гбц поставить А я поставив. Тепер чекаю морозу, щоб виїхати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 Тепер чекаю морозу, щоб виїхати) а без морозу не їзде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 а без морозу не їзде? Їзде)) Просто дуже багнюка надворі, калабані, дощ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 [spoiler="18+"> Просто дуже багнюка надворі, калабані, дощ... так то ж весело зато))) гравій і грунтовка наше всьо!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 ухожу с дому тёмно, пртхожу тоже тёмно Не ты один такой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 так то ж весело зато))) гравій і грунтовка наше всьо!!! Весело буде, коли домалюю авто) А щодо наше всьо згоден100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 Где все? Что за тишина на форуме?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах