Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 Ну то ми розумієм один одного)) та то да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 та то да Але мені ше наливають, насипають...)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 а мы ни куда не сели ибо не за что.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 а мы ни куда не сели ибо не за что.... Співчуваю. Заходь-накормим, напоїм:beer::beer::beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 Але мені ше наливають, насипають...)) а мне уже все, не лезет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 а мне уже все, не лезет То ти все не їж)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 То ти все не їж)) поки ще е щось на столи, надо наедаться.. а то хрен его знает, что завтра будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 поки ще е щось на столи, надо наедаться.. а то хрен его знает, что завтра будет Луче напівфабрикатами запасаться і автоклавити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 а мы ни куда не сели ибо не за что.... Мы тоже. Просто поужинали, как в обычный день... и что ничего не сказали? что в 12 пришел? Нет. Нужно уметь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 Мы тоже. Просто поужинали, как в обычный день... Нет. Нужно уметь. То і ти заходь):beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 мне газа до тебя не хватит))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 мне газа до тебя не хватит))) Так бєнзи ше півбаку було)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 осталось литров 15... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 осталось литров 15... На 200-250 км хватить. ше відро газу і доїдеш) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 Чтото все пропали... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 Чтото все пропали... я здеся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 Чтото все пропали... Ну я лягаю покимарить шоб вночі поработать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 А че днем работать не судьба? Какойто страный образ жизни... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LizeoL 14 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 Ну я лягаю покимарить шоб вночі поработать кумекаю як змінити задне крило =) Привіт! як справи?) таке питання як змінити задне крило в ваз щоб замки не різати. Дякую бо в мене нове крило, а там то чи неправильно прогнули короче зайве торчить або його треба загнути..алеж запчастина не знаю як короче відрізати... Є в тебе таке фото де можна оглянути як змінювати задне крило) дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 А че днем работать не судьба? Какойто страный образ жизни... Який є) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 LizeoL, как охота? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 кумекаю як змінити задне крило =)Привіт! як справи?) таке питання як змінити задне крило в ваз щоб замки не різати. Дякую бо в мене нове крило, а там то чи неправильно прогнули короче зайве торчить або його треба загнути..алеж запчастина не знаю як короче відрізати... Є в тебе таке фото де можна оглянути як змінювати задне крило) дякую! Привіт! Висверлюй по контактам. Фото нема. Знайди тему "сварочніє работі Арвід" Одеса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LizeoL 14 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 (змінено) LizeoL, как охота? сусідка в 5:00 ранку бачила трёх людей начибто шпана. Камера покаже через 1 тиждень, дякуючи що ще світло було, хто і як каже що на авто були не хотіла підходити і викликали міліцію так як вскрили шкоду Октавію зняли мафон. в мене і ще 2106 злито бензин. в нас це не в перше є підозри на пару сусідів. Але чисто я нічого не побачив мої очі сказали в 1.50 кіно закінчилось Відкрита справа біля мого будинку і одна справа через школу якщо їхати за квартал був вскритий гараж знали де що і як красти. Змінено 13 січня 2015 користувачем LizeoL Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 кіно закінчилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LizeoL 14 Скарга Опубліковано: 13 січня 2015 несквік не допоміг, але там написано що вітаміни дають там кальций ну і короче всяке корисне =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах