Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Shostak, ну якби привезла, то так би і сказав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Andriy1352, Так они навсегда типа в гости Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Автонаездник, вона сама, тесть охороняє квартиру). 25-го назад в свій мір) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 25-го назад в свій мір Так она на пару дней.. Тебе повезло, а то бы подцепил еще вирус какой от них.. На флаг во дворе не кидается? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 вирус какой от них в мене на це імунітет На флаг во дворе не кидается? та ні, цей раз нічого не казала а минулого разу зробила зауваження, що на машині надірваний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 побойся Бога-какой спор? я ,вмеру сил излагал свою точку зрения,стараясь держать себя в рамках правил несмотря на провокации твои,и тебе подобногону прям ангел во плоти, хоть к ране прикладывай. Приезжалй, у меня как раз расстройство желудка, такое ощущение что в ..опу ранили. )))) Так она на пару дней.. шо мамо? Навіть чаю не поп'єте? )))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 всем привет, смотрю активно тут сегодня) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 шо мамо? Навіть чаю не поп'єте? )))) та нє, п'є і їсть-хай бачать, як люди живуть) Shtryl, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Andriy1352, надеюсь снегири будут на десерт? )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 djurka, тут такого давно нема) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 ощущение что в ..опу не спасибо,меня твоя ...опа не интересует,предложи кому другому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Andriy1352, що, уже закінчились? Чи низько літати бояться? ))) vegas, что? Губы холодные? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 (змінено) Съели всех Змінено 20 лютого 2015 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 djurka, я тут років 15 не бачив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 завтра с Андрюхой на работе, олимпиады у детишек мать их =\ Ты от меня вторую неделю уже отмазываешься - я же ж не военком! Хотя ты отмазался наперёд: осмелюсь предложить 21-е, если все у всех будет хорошо и никакого форс-мажора не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Николай-01, Довго ти Шкоду ставив) Привіт! Хотя ты отмазался наперёд: я чогось не сумлівався що так буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Andriy1352, а с какого района теща, если не секрет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Лукаш1, не секрет, писав не раз-Лисичанськ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 я чогось не сумлівався що так буде нэсомненний ти наш, або в неділлю ти в Києві на сходці, або просто мовчи собі і не мужик Колян го на сходку в вс) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 [spoiler="Есть мат 18+"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Довго ти Шкоду ставив) Я Машу довго ждав з роботи забрать. Колян го на сходку в вс) Та, пожалуй, откажусь пока.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Николай-01, откажись ты от своего запоя, ну) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 в неділлю ти в Києві на сходці, порівняв відстані з різницею в 10 разів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 порівняв відстані з різницею в 10 разів ну так чо пояснічаєш тоді?) отож то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Shtryl, це тіки в нього такі недономера? чи то не в нас? Emissions, нашо обіцяв? мені вже Колю шкода, ти не перший так з ним.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах