DiKing 161 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 alexart, так и на завтра естькомплект все включено Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 Со вчера ещё 4 таких стоит О, моя школа! DiKing, Хах! Решётка от холодильника "Донбасс"! Я с двух таких решётку для гриля сделал! Пойти сфоткать? Ща пойду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 а я буду пить чай, и спать, а то ноги уже часов с 18 ноют и гудут=\ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 а это моя супруга правда фотка старая))) Но держит она тебя не всего... Не влез в кадр весь? Мужик, однако! п.с. Хоть бы понял шутку правильно.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 Николай-01, так нафига тратитьсяфсе с подручных средсв)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 О, моя школа!АгаРешётка от холодильника "Донбасс"!Он и есть а это моя супруга правда фотка старая))) DiKing, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 Николай-01, та правильно поняля за кадром яйца мешают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 Я облился пивом.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 Emissions, спокойной ночи и приятного чаепия!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 та правильно понял Это хорошо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 Я облился пивом.... Николай-01,Харчи переводишь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 Николай-01, так то на счастье Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 Emissions,Спокойной ночи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 alexart, завтра выварит и опохмелиться Колян не в обиду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 Харчи переводишь Заржал не вовремя. завтра выварит и опохмелиться На работу завтра... Колян не в обиду Об чём разговор! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 DiKing, Я думаю в запасе у Коляна всегда есть!Если он мне сказал-Моя школа(с) На работу завтра... Уже сегодня! Всем спокойной ночи,пойду спать.С утра опять в школу,каникулы кончились у дочки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 у Коляна всегда есть Уже сегодня! Блин... alexart, спокойной ночи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 спокойной ночи!Взаимно,всё,я пошёл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 спасибо ребята, вам тоже хорошо время провести, гн! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 гн! И тебе Гуд Найт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 alexart, споки и до сегодня Пожалуй и погнал,завтра в город пилить надо шоб как огурчик был))всем спокойной ночи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 DiKing, Спокойной ночи! Сдался... А как всё красиво начиналось!... Я тоже скоро пойду. Никого не осталось.. Хотя Дима Бакс тоже полуношник, правда заглянул - и ничего не написал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 Николай-01, Спасибо ,не.. не сдался..но спать охота)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 Как бы выдохнуть до завтра... Ладно - пойду и я спать... Не пошёл - паски захотелось. Особенно после того, как в холодильнике йогурт обнаружил, который вчера не выпил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2015 я смайлик в конце текста поставил, так шо это не серьезный разговор Круто в онлайне. Можно кого то и на .... послать, и смайлик втулить. Вроде как и послал, но в то же время смайлик же есть, значит это не серьйозный разговор. В реале иногда смайлик можно не успеть изобразить ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах