alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Автонаездник, Это та,что ты писал ранее? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Это та,что ты писал ранее? она, бедолага Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Чего бедолага? Какой пробег? Мильйон? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 она, бедолагаТочно,уже писали тут хлам,и тому подобное.Кому может и хлам.а кому способ заработать!Ты ей дашь второе дыхание!Главное,что бы кузов был в сносном состоянии.А ходовка не такая проблема. Автонаездник, И таки опять БЛОНДИНКА! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 И таки опять БЛОНДИНКА! Ага......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Автонаездник, а жена у тя блондинка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 а жена у тя блондинка? Жена - нет, а не жена - да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Да жигули еще тот секас.., Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Да жигули еще тот секас А у меня их сейчас - целых два.. Что то много секаса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Моя подружка , которая гадает на таро сказала что днепр выиграет со счетом 2:1. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 счетом 2:1. quitka, Ну-ну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Моя подружка , которая гадает на таро сказала что днепр выиграет со счетом 2:1. Ну-ну)))) Гооооол!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Да)))) гол))) 1:0) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Ще лишилось один забити і один пропустити)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Нене) пустт лучше 3:0) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Нене) пустт лучше 3:0) Так цеж картам суперечитиме) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Пофиг) главное что это не суперечит моему душевному состоянию) Я что зря сегодня выпила пол литра диканських вечеров?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Пофиг) главное что это не суперечит моему душевному состоянию) Я что зря сегодня выпила пол литра диканських вечеров?)))) Значить вийде шо падруга брехуха або невідповідна)) А випила-то по нашому) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 пол литра диканських вечеров Ого! Хоть не сильно пьяная? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Ого! Хоть не сильно пьяная? Але грампомилки вже є)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Так я с телефона сидю, не удобно в буковки попадать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 По результатам 2-х матчей 2-1 и есть.Так шо карты не врут,пока. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Ну в принципе да... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Так я с телефона сидю, не удобно в буковки попадать) Я теж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Ик))) Муж уже 10-тый сон видит) а малой 20-тый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах