Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Ик))) Муж уже 10-тый сон видит) а малой 20-тый Аналогічно)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Жена дрыхнет? Кот тоже спит у малого в комнате) он и днем всегда спит на подушке малого... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Аналогічно)) Жена дрыхнет? quitka, Намёк? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Нашо? 5 минут добавили. Всея))) мы в финале))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Перемога!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 5 минут добавили.Щас,досмотрю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 А проттив кого мы играем в финале? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 А хз...не чув Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Мы в Финале! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 А проттив кого мы играем в финале?Не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Финал днепр - севилья 27.05 на стадионе в варшаве) я надебсь пшеки за нас будут болеть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Финал днепр - севилья 27.05 на стадионе в варшаве) quitka, Спасибо,будем знать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Хутболисты, блин! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Хутболисты, блин! Та да)-вам хокєїстам не понять))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 вам хокєїстам Нифига. И даже не боксеристы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 Нифига. И даже не боксеристы. А хто? Тиж якись спорт любиш? Ну хочаб жіночий американський футбол)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Max_B 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Max_B, у нас не тазики, у нас ласточки. а где на оболони обитаешь? Совсем-совсем на Оболони, рядом с одноимённым метро. Вот, спалю картинку =) Доброго утра! =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Понятно. Я на лайоша гавро живу - дом за магазом хозтоваров. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Max_B 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Понятно. Я на лайоша гавро живу - дом за магазом хозтоваров. рад знакомству =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Совсем-совсем на Оболони, рядом с одноимённым метро. Вот, спалю картинку =)Доброго утра! =) отэта попинала жизнь машинку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Ой, я тебя прошу, это еще очень прилиная 2-ка) за поликлиникой на гавро такое корыто стоит, но зато диск один литье... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Max_B 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 отэта попинала жизнь машинку... У неё оч насыщенная история бытия =) Делаю понемногу. В прошлом году откапиталил двигатель. Шас занимаюсь подвеской и мелочами. Но недавно узнавал приблизительные цены на поварку и чёт приуныл Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 недавно узнавал приблизительные цены на поварку и чёт приуныл по этому поводу все приунывают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 узнавал приблизительные цены на поварку и чёт приуныл по этому поводу все приунывают Тю. я например не приуниваю. Потому как не узнаЮ цены )))))) Так, похожу вокруг, повздыхаю, и там лезет ржа, и там, на том и заканчиватся. ЗЫ: Но гдет ов подсознании прекрасно понимаю что вариться то всеравно придется )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Max_B 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Тю. я например не приуниваю. Потому как не узнаЮ цены ))))))Так, похожу вокруг, повздыхаю, и там лезет ржа, и там, на том и заканчиватся. ЗЫ: Но гдет ов подсознании прекрасно понимаю что вариться то всеравно придется )))) Всё бы ничего, но я скоро смогу зимней рыбалкой не выходя из машины заниматься )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах