Вентель 52 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 PavelV, а ти не думав майже бивших друзів на германську каву запросить?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 Вентель, та нівапрос - в мене ще майже колограм залишилось є тільки одна проблєма - когняка нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 Просто оставлю это здесь Відео YouTube Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 PavelV, кохфе гарний? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 R.I.D.I.K, в неділю можна продегустувати ,якщо організуєм кипяточок в гаражі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 Звісно що організуєм. Кава заварна чи розчинна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 R.I.D.I.K, ем...розчинна з додаванням меленої... готується як розчинна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 У нас в селе вчера две квартиры обчистили. Повыносили всё.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 меленої що це і з чим його їсти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 R.I.D.I.K, ну звичайна зернова тільки змолота Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 що це і з чим його їсти? Тож з когняком))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 50 на 50? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 Тож з когняком))) 50 на 50? та ні .там по суті розчинна тільки чутка меленої для аромату Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 мав на увазі каву та коньяк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 R.I.D.I.K, ну то вже кожному по смаку...я от трішки когняку додаю, якщо багато як на мене ужасть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 я от трішки когняку додаю, якщо багато як на мене ужастьТаки да ))))Я первый раз как захерячил 1:1, попробовал, сказал Фу какая гадость. Лучше коньяка стопку накатить и потом кофе попить. А потмо как то почитал в тырнэте, и добавил буквально чайную ложку. Дык вкуснотища, йокэлэмэнэ )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 Спочатку коньяк потім кава. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 R.I.D.I.K, а тобі аби нажертися, прости Господи!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 буквально чайную ложку саме так) R.I.D.I.K, Вентель, так що, в неділю ввечері берем чайним і смакуєм каву з когняком в гаражі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 PavelV, та я б ото і сьоня і без коньяку попив би) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 Вентель, сьогодні я зразу з роботи відїзжаю на історичну батьківщину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 эх... нет фотоаппарата шоб сфоткать Валерыну машину у меня под домом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 эх... нет фотоаппарата шоб сфоткать Валерыну машину у меня под домом) А яблуко тобі на що? Вентель, сьогодні я зразу з роботи відїзжаю на історичну батьківщину Підеш у клюб?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 Підеш у клюб? нє .карба буду назад впихувать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 червня 2015 А яблуко тобі на що?) яблуку сусид миняе скло... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах