Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 да ничо. А серьезно?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Всем доброго вечера.Замочил водой с моющим грязюку на двиге,с утра буду драить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Николай-01, Привет. Заехал бы в гости .. А то в гостиницах тусуешся Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 А серьезно?? ну настроение хорошее) разве это плохо?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 alexart, а я замочил в поддоне душевой кабины джинсы. Видел бы это тот контингент, что тут проживает и развлекается - меня бы разорвали на сувениры!))))))) Creativ4eg, когда у меня хороше настроение, то почему-то всем от этого тошно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 а я замочил в поддоне душевой кабины джинсыНаглухо?Отпечатки пальцев стирай! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Автонаездник, там такая дорога, что я буду 4 часа ехать.... alexart, смыл кислотой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Николай-01, К нам ближе не ездишь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Кстати интересно - хоть один человек посмотрел где я сейчас обитаю? Тут селятся олигархи. Хожу как лох. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Кстати интересно - хоть один человек посмотрел где я сейчас обитаюНа карте национальный природный парк,я смотрел. Хожу как лохНу ну,на одной ездит,другую моет,третья дома стоит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Creativ4eg, когда у меня хороше настроение, то почему-то всем от этого тошно. у меня настроение не зависит от того есть у меня пиво в холодильнике или нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Creativ4eg, бо оно уже у тебя в пузе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Creativ4eg, бо оно уже у тебя в пузе? нет. не поверишь, не пил) просто хорошее настроение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Creativ4eg, курил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Creativ4eg, Колёса? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Creativ4eg, курил? я не понимаю, если у человека хорошее настроение то он или пил или курил?))) Creativ4eg, Колёса? еще один Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 До лоска 60 км, до ж/д вокзала через лоск - 69. Есть шанс, что поеду. [quote=Creativ4eg;1 еще один Обладаешь новыми технологиями? Не пил, не курил, девственность давно потерял....... Тебе хату подарили?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Тебе хату подарили?? вот если бы хату подарили, я бы и пил и курил и тут бы вряд ли сидел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 : вот если бы хату подарили, я бы и пил и курил и тут бы вряд ли сидел Машину подарили???? Бо что что-то подарили - ты уже спалился. Девушка беременна?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Машину подарили???? ща бы был где то в Харькове Девушка беременна?.. та даже если бы и так, то я бы и пил и курил и тут бы вряд ли сидел ничо мне не дарили Девушка беременна?.. если бы даже и так, то может даже бы и больше рад был) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 видела кортеж из полайсмобилей - штук 20 покатили на трою.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Creativ4eg, запутал... quitka, у них пошел тестовый период, по харьковскому телевидению сказали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Creativ4eg, запутал... quitka, у них пошел тестовый период, по харьковскому телевидению сказали. Чем я тебя запутал?))) Я стекл как трезвышко. Никто ничего не подарил, девушка не беременна) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 А Я Днюху СЫНА отмечаю! правда в однирыло( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2015 Поздравляю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах