djurka 493 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 Так а чем чревато? Что может сгореть и в каком случае? Там есть двухканальный по 40ват но там сопротивление по 2ом на канал, а у меня 4ом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 Вот только на колонках у меня 25ват а на девайсах 22. Рекомендується, щоб потужність акустики була в півтора - два рази більша, ніж підсилювача. Справа тут в нелінійних спотвореннях - колонки, при номінальній потужності, вже дають до 5% нелінійних спотворень, а підсилювачі, навіть при максимальній, дають долі процентів спотворень. Ну і динаміки бережуться - не порве їх і не виверне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 Так а чем чревато? Что может сгореть и в каком случае? на максимальной мощности может поджечь динамик Там есть двухканальный по 40ват но там сопротивление по 2ом на канал, а у меня 4ом. от большего сопротивления хуже не станет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 Учитывая коэффициент нелинейных искажений, то лучше, чтобы был хоть небольшой запас по мощности унч (усилитель низких частот), но можна и 22Вт, думаю, будет нормально, ведь скорее всего у тебя в акустике динамик 10-гд, тоесть он на 10вт. Ну, и питание нужно 12В и 8-10А, а то если меньше, то на максимуме не вытянет. Как по мне, то в корпусе компьютерного бп можно разместить и сам унч. Главное, охлаждение микросхемы унч норм сделать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 Мнения разделились? Ветеран говорит что акустика должна быть мощнее, что и есть в данном случае.а ДВА и Солекс за чтобы наоборот? Или я не правильно понимаю? Еще раз уточню что я полный ноль в этих омах ватах и амперах с киловольтами ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 лучше, чтобы был хоть небольшой запас по мощности унч Я колись займався випробуваннями акустики наших телевізорів "Електрон" в НДІ у Пітері, в заглушеній камері. Вияснили, що для вихідного каскаду потужністю 1,5вт, оптимально підходить динамік 4вт. Тоді ще міряли номінальні потужності, а не максимальні, як тепер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 @djurka, та яка різниця - навіщо ті мухи ловити? І так ніхто не буде розкачувати ті колонки до 10вт. Це ж не майдан озвучувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 Я мух і не збирався ловити. Просто цікаво, підсилювач в ідеалі має бути потужніший, чи колонки. Як на мене то підсилювач. Піду в Гугла спитаю ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 Як на мене то підсилювач. Піду в Гугла спитаю "Для того, щоб пасивні колонки справлялися в критичні моменти з надходить потужністю, потужність підсилювача повинна бути менше потужності пасивних колонок." http://ukrbukva.net/page,3,100790-Akusticheskie-sistemy.html http://infomillions.ru/2225-pro-potuzhnosti-vatah-decibelah.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 @djurka, вроде была уже тема или заходила речь про дешевый усилок не так давно? там советовали что есть готовые варианты собранные на плате любой мощности. и стоит что-то в пределах 200 грн по-моему Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 Спасибо, поищу тему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 В общем https://www.olx.ua/obyavlenie/usilitel-stereo-na-tda7265-2h30vt-IDlLnMQ.html#f7ca8a0abb возьму наверно у чувака и хватит людям, в смысле Вам, моск парить ))). Что скажете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 Что скажете? А живлення яке буде? Там потрібне двополярне живлення - практично це два блоки живлення, включені послідовно. І ще ж радіатор для мікросхеми потрібно - 300 кв.см А ціна приємна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 Если взять цену деталей + травля(или заказ) платы + работа по сборке - то оно то на то и выйдет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 А я хз що таке двополярне ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 А я хз що таке двополярне В характеристиках так написано. Це значить, що там не одна батарейка, а дві - одна до корпуса плюсом причеплена, а інша - мінусом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 Ну от ще є. Тут наче нічого про двополярне та нема https://www.olx.ua/i2/obyavlenie/stereo-usilitel-tda7377-2h30-vt-12-18v-IDqTvWQ.html#:27011c2c81 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 Але смуща шо кондьор тіки один Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 кондьор тіки один Який? Є на живленні кілька згладжуючих. А виходи взагалі без конденсаторів. Значить там мостова схема - динаміки не можна на корпус підключати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 Ну на першій платі 2 великих кондьор а тут тіки один. Але ж знову таки, я нуб в цьому, а більше не завжди краще ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 на першій платі 2 великих кондьор а тут тіки один Бо там два живлення, а тут одне. Це згладжуючі конденсатори фільтра живлення. Потрібно одночасно ще і блок живлення дивитися - щоб підходив по напрузі і міг дати необхідний струм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2017 Всем привет Неплохо обсудили деревья пока меня небыло От читал читал я про деревья--бордюры и возник у меня вопрос--раньше был совок, потом 90-е, а что сейчас? Как все таки правильно--на букву *ж* или на букву *п*? Или может на букву *м*...? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2017 @Zir, сейчас, если не слушать того что говорят по телику, то "пост совок", и будет он еще лет 20-30 точно. по крайней мере у нас в стране. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2017 "пост совок" По моему это не подходит как то. По теме--собираюсь поехать на кладбище поубирать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2017 Всем привет.@Zir,А я по грибы собираюсь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах