Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Так а чем чревато? Что может сгореть и в каком случае? Там есть двухканальный по 40ват но там сопротивление по 2ом на канал, а у меня 4ом.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вот только на колонках у меня 25ват а на девайсах 22.
Рекомендується, щоб потужність акустики була в півтора - два рази більша, ніж підсилювача. Справа тут в нелінійних спотвореннях - колонки, при номінальній потужності, вже дають до 5% нелінійних спотворень, а підсилювачі, навіть при максимальній, дають долі процентів спотворень. Ну і динаміки бережуться - не порве їх і не виверне.

Поділитися повідомленням

Так а чем чревато? Что может сгореть и в каком случае?
на максимальной мощности может поджечь динамик

Там есть двухканальный по 40ват но там сопротивление по 2ом на канал, а у меня 4ом.

от большего сопротивления хуже не станет

Поділитися повідомленням

Учитывая коэффициент нелинейных искажений, то лучше, чтобы был хоть небольшой запас по мощности унч (усилитель низких частот), но можна и 22Вт, думаю, будет нормально, ведь скорее всего у тебя в акустике динамик 10-гд, тоесть он на 10вт.

Ну, и питание нужно 12В и 8-10А, а то если меньше, то на максимуме не вытянет.

Как по мне, то в корпусе компьютерного бп можно разместить и сам унч.

Главное, охлаждение микросхемы унч норм сделать.

Поділитися повідомленням

Мнения разделились? Ветеран говорит что акустика должна быть мощнее, что и есть в данном случае.а ДВА и Солекс за чтобы наоборот? Или я не правильно понимаю? Еще раз уточню что я полный ноль в этих омах ватах и амперах с киловольтами )))

Поділитися повідомленням

лучше, чтобы был хоть небольшой запас по мощности унч
Я колись займався випробуваннями акустики наших телевізорів "Електрон" в НДІ у Пітері, в заглушеній камері. Вияснили, що для вихідного каскаду потужністю 1,5вт, оптимально підходить динамік 4вт. Тоді ще міряли номінальні потужності, а не максимальні, як тепер.

Поділитися повідомленням

@djurka, та яка різниця - навіщо ті мухи ловити? І так ніхто не буде розкачувати ті колонки до 10вт. Це ж не майдан озвучувати. 

Поділитися повідомленням

Я мух і не збирався ловити. Просто цікаво, підсилювач в ідеалі має бути потужніший, чи колонки. Як на мене то підсилювач. Піду в Гугла спитаю )))

Поділитися повідомленням

Як на мене то підсилювач. Піду в Гугла спитаю

"Для того, щоб пасивні колонки справлялися в критичні моменти з надходить потужністю, потужність підсилювача повинна бути менше потужності пасивних колонок." http://ukrbukva.net/page,3,100790-Akusticheskie-sistemy.html

http://infomillions.ru/2225-pro-potuzhnosti-vatah-decibelah.html

Поділитися повідомленням

@djurka, вроде была уже тема или заходила речь про дешевый усилок не так давно? там советовали что есть готовые варианты собранные на плате любой мощности. и стоит что-то в пределах 200 грн по-моему

Поділитися повідомленням

В общем

https://www.olx.ua/obyavlenie/usilitel-stereo-na-tda7265-2h30vt-IDlLnMQ.html#f7ca8a0abb

возьму наверно у чувака и хватит людям, в смысле Вам, моск парить ))). Что скажете?

Поділитися повідомленням

Что скажете?

А живлення яке буде? Там потрібне двополярне  живлення - практично це два блоки живлення, включені послідовно. І ще ж радіатор для мікросхеми потрібно - 300 кв.см

А ціна приємна.

Поділитися повідомленням

Если взять цену деталей + травля(или заказ) платы + работа по сборке - то оно то на то и выйдет

Поділитися повідомленням

А я хз що таке двополярне
В характеристиках так написано. Це значить, що там не одна батарейка, а дві - одна до корпуса плюсом причеплена, а інша - мінусом.

Поділитися повідомленням

кондьор тіки один
Який? Є на живленні кілька згладжуючих. А виходи взагалі без конденсаторів. Значить там мостова схема - динаміки не можна на корпус підключати.

Поділитися повідомленням

Ну на першій платі 2 великих кондьор а тут тіки один. Але ж знову таки, я нуб в цьому, а більше не завжди краще )))

Поділитися повідомленням

на першій платі 2 великих кондьор а тут тіки один

Бо там два живлення, а тут одне. Це згладжуючі конденсатори фільтра живлення.

Потрібно одночасно ще і блок живлення дивитися - щоб підходив по напрузі і міг дати необхідний струм.

Поділитися повідомленням

Всем привет :az:  Неплохо обсудили деревья пока меня небыло  :)  От читал читал я про деревья--бордюры и возник у меня вопрос--раньше был совок, потом 90-е, а что сейчас? Как все таки правильно--на букву *ж* или на букву *п*? Или может на букву *м*...? :bw:

Поділитися повідомленням

@Zir, сейчас, если не слушать того что говорят по телику, то "пост совок", и будет он еще лет 20-30 точно. по крайней мере у нас в стране.

Поділитися повідомленням

"пост совок"
По моему это не подходит как то. 

По теме--собираюсь поехать на кладбище поубирать.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз