VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 @Zir, волною не змиває? Про ваш Донець всякі жуті показують. Виколупав із закромів ще рідні двірники - важелі та щітки. Відреставрував. Хочу спробувати, бо всі ті новісь чомусь не гнуться і знімають або в середині, або по краях. А всією площиною не хочуть. Ті старі такі м'ягенькі у порівнянні з сучасними. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 потому что вы ____ (вставить соответствующий политкорректный термин) Повірте, що в закордонному роддомі більше. У сусідній палаті народила Джамала.Огляд і супровід забезпечував медичний центр "Оберіг", а роди - "Лелека". Зараз стало ще дорожче - супровід біля 40 000, а роди - від 70 000. Віп палата - тільки роди 100 000. Щойно родила товаришка дочки - знайшла докторів за 16 000 - проблеми вже почалися. Так що якщо не важливий результат... До речі - доба в клініці - 5000грн. Тільки місце. А ліки і доктори - окремо. Каждый бесится с жиру по размеру своего кошелька и мозгов в голове! Если мозгов нет, то можно и поболее отбашлять, какая разница, ведь думать нечем то...! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Каждый бесится с жиру по размеру своего кошелька и мозгов в голове! Це ти про нещасних, які випрошують гроші на порятунок близьких по телевізору та в інтернеті? Пропонуєш їм наплювати на своїх діточок і запхати зібрані гроші в панчоху? Та ти просто еталон духовності! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Zir, волною не змиває? Про ваш Донець всякі жуті показують. У нас не Донець а Айдар. Мости мiсцевого значення затопленi, ну то таке, малеча з вiддалених сIл звичайно не може дiбратися в школу, про Старобiльськ шо то МЧС з Полiцiею збиваються з нiг шоб рятувати мiсцевих жителiв та захищати вiд мародерства, патрулi по всьому мiсту-- то брехня. В жителiв вулицi *Набережна* е проблеми, але бабла спишуть бiльше нiж то вартуе уваги. Вiдмивання коштiв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Зір, привіт. Сверло треба? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Це ти про нещасних, які випрошують гроші на порятунок близьких по телевізору та в інтернеті? Пропонуєш їм наплювати на своїх діточок і запхати зібрані гроші в панчоху? Та ти просто еталон духовності! Нравится Ответить Цитировать Ник / Цитата выделения Если не понял..., я о тебе... как то так... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Сверло треба? Це отдэльна тэма. В мене тiльки однi матюки на мого начальника. Нажаль поки сказав *экономити*. Поки не можу купити за свiй рахунок, дуже жалкую за той дзвiнок, мабуть тебе пiдставив i обнадьожив, не так сталося як гадалося, в цiлях экономii там наточили такого--шо страшне---пальцi забиваютья тiльки гарним молотком, отвори просверленI криво, я в повному шоцi. Сказав начальник типу *держи свого друга в резервi* Дякую, аж пiдскакую начальнику, вибач шо я тебе напряг, я бiльше з ним звятуватися не буду. Наш токар Вiтя пiсля Паски вобще забрали майже при смертi вiд станка (алкогольне отруення) вобщем Серый по роботi я бiльше не буду тебе питати--тiльки по лiчним вопросам. Вибач за потрачене на мене время. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 я о тебе... как то так Я щиро вражений турботою про мої статки. Дуже дякую, але я звик сам слідкувати за ефективністю їх використання. В нашій родині не прийнято економити на здоров'ї. А тим більше на своїх дітях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 я о тебе... как то такЯ щиро вражений турботою про мої статки. Дуже дякую, але я звик сам слідкувати за ефективністю їх використання. В нашій родині не прийнято економити на здоров'ї. А тим більше на своїх дітях. Закроем диалог, смотрю ты не пробиваемый...! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Зір, ніяких проблем. Набери мене завтра бо згубив твій номер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Набери мене завтра бо згубив твій номер. Ок. Десь в обiд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 @shlonik1, слабак! Я так і думав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Закроем диалог, смотрю ты не пробиваемый...! он просто скользкий дед.когда ему нечего ответить по существу несёт разный бред.свиды вообще в основном все скользкие. 2 Солекс Делортович та shlonik1 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 @nightwolff, та у тебе просто зуби розхитані - вкусити не можеш. Взагалі - з вашої юрби інтелект можна прослідкувати тільки в Інтервента. У решти - ні знань, ні кмітливості - щоб якось скрити відсутність мислення. У нас не Донець а Айдар. Я в курсі - просто подумав, що ситуація аналогічна. Болото знову стало озером? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Болото знову стало озером? Та у тебя пожизни болото!!! Как говорится: " что мал (младенец), что стар (пенсионер) - мышление одно, на них грех обижаться ,т.к. один еще ничего не понял и не приобрел (в качестве ума и опыта), а другой все или потерял или забыл (атрофировался уже со временем). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 @VETERAN,а у тебя мозг жидкий)))зато пафоса хоть отбавляй))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 @nightwolff, Скорее всего разбавленный русофобоукросоусом и очень разбавленным, с очень активным участием одного из компонентов, просроченным, т.к. наблюдаеться очень сильные отклонения из-за очень сильно просроченного соуса, "вредные" бактерии рулят... 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 @shlonik1, @nightwolff, ого як вас розковбасило. Не дивно, що при такому "умє" - обрали собі таку правлячу клептоманську погань. Шкода, що мені також таке нав'язали, але нема на то ради - плебеїв завжди більшість. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 @VETERAN, Плясали то вы... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Плясали то вы... А якби плакали - було б краще? Ми ще й заспіваємо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 @shlonik1, @nightwolff, ого як вас розковбасило. Не дивно, що при такому "умє" - обрали собі таку правлячу клептоманську погань. Шкода, що мені також таке нав'язали, але нема на то ради - плебеїв завжди більшість. Перейди для общения в другую тему...!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Болото знову стало озером? Мicцеве населення тому паводку насправдi дуже раде---наллеться води у лiсовi озера, туди зайде риба i будемо мати на осiнь класну рибалку Накривати корзинами, якщо то шось кому каже той спосiб з рибалок Фазанiв ловити вже вивчились, рибка мае бути, майже на самобэспеченii Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 наллеться води у лiсовi озера, туди зайде риба i будемо мати на осiнь класну рибалку А розтяжки та інші цяцьки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 А розтяжки та інші цяцьки? Вояк, (незнаю де як, але в нас на то прикрутили) мiни в рiчку бiльше не кидають. Навiть лiс на блок-пости бiльше не пиляють без дозволу. Мiсцевi теж вибухiвкою бояться шо хтось на когось стукне. Ну на фазана можна зранку пiти пострiляти i то акуратно, поки начальство робить вид шо спить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 А розтяжки та інші цяцьки? Нравится Ответить Цитировать Ник / Цитата выделения Дед, а ты реальный браконьер! Вредитель нашей фауны!!! Остановись, научись ценить красоту и жизнь..., не будь варваром отмороженным!!! Или бабла не хватает купить в магазине 1-у рыбку и приготовить дома...??? (Хотя я помню твою тему - Подарите мне руль на Ваз 2101, т.к. денег нет,..) Что ты оставишь, со своим подходом к нашей природе, своим внукам, та и нашим...? Или тебе на все плевать... и ты свалишь в "свою" Поляндию, Австрию, или засранные Штаты!!! Фу, тогда на тебя и реальная блевота на тебя... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах