Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

@Zir, волною не змиває? Про ваш Донець всякі жуті показують.

Виколупав із закромів ще рідні двірники - важелі та щітки. Відреставрував. Хочу спробувати, бо всі ті новісь чомусь не гнуться і знімають або в середині, або по краях. А всією площиною не хочуть. Ті старі такі м'ягенькі у порівнянні з сучасними.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

потому что вы ____ (вставить соответствующий политкорректный термин) 

Повірте, що в закордонному роддомі більше. У сусідній палаті народила Джамала.

Огляд і супровід забезпечував медичний центр "Оберіг", а роди - "Лелека". Зараз стало ще дорожче - супровід біля 40 000, а роди - від 70 000. Віп палата - тільки роди 100 000.

Щойно родила товаришка дочки - знайшла докторів за 16 000 - проблеми вже почалися.

Так що якщо не важливий результат...

До речі - доба в клініці - 5000грн. Тільки місце. А ліки і доктори - окремо.

Каждый бесится с жиру по размеру своего кошелька и мозгов в голове! Если мозгов нет, то можно и поболее отбашлять, какая разница, ведь думать нечем то...!  :lol:

Поділитися повідомленням

Каждый бесится с жиру по размеру своего кошелька и мозгов в голове!
Це ти про нещасних, які випрошують гроші на порятунок близьких по телевізору та в інтернеті? Пропонуєш їм наплювати на своїх діточок і запхати зібрані гроші в панчоху? Та ти просто еталон духовності!

Поділитися повідомленням

Zir, волною не змиває? Про ваш Донець всякі жуті показують.
У нас не Донець а Айдар. Мости мiсцевого значення затопленi,  ну то таке, малеча з вiддалених сIл звичайно не може дiбратися в школу, про Старобiльськ шо то МЧС з Полiцiею збиваються з нiг шоб рятувати мiсцевих жителiв та захищати вiд мародерства, патрулi по всьому мiсту-- то брехня. В жителiв вулицi *Набережна* е проблеми, але бабла спишуть бiльше нiж то вартуе уваги. Вiдмивання коштiв.

Поділитися повідомленням

Це ти про нещасних, які випрошують гроші на порятунок близьких по телевізору та в інтернеті? Пропонуєш їм наплювати на своїх діточок і запхати зібрані гроші в панчоху? Та ти просто еталон духовності! Нравится Ответить Цитировать Ник / Цитата выделения

Если не понял..., я о тебе... как то так...  :bn:

Поділитися повідомленням

Сверло треба?
Це отдэльна тэма. В мене тiльки однi матюки на мого начальника. Нажаль поки сказав *экономити*.  Поки не можу купити за свiй рахунок, дуже жалкую за той дзвiнок, мабуть тебе пiдставив i обнадьожив, не так сталося як гадалося, в цiлях экономii там наточили такого--шо страшне---пальцi забиваютья тiльки гарним молотком, отвори просверленI криво, я в повному шоцi. Сказав начальник типу *держи свого друга в резервi* Дякую, аж пiдскакую  начальнику, вибач шо я тебе напряг,  я бiльше з ним звятуватися не буду. Наш токар Вiтя пiсля Паски вобще забрали майже при смертi вiд станка (алкогольне отруення)  вобщем Серый по роботi я бiльше не буду тебе питати--тiльки по лiчним вопросам. Вибач за потрачене на мене время.

Поділитися повідомленням

я о тебе... как то так
Я щиро вражений турботою про мої статки. Дуже дякую, але я звик сам слідкувати за ефективністю їх використання. В нашій родині не прийнято економити на здоров'ї. А тим більше на своїх дітях. 

Поділитися повідомленням

я о тебе... как то так

Я щиро вражений турботою про мої статки. Дуже дякую, але я звик сам слідкувати за ефективністю їх використання. В нашій родині не прийнято економити на здоров'ї. А тим більше на своїх дітях. 

Закроем диалог, смотрю ты не пробиваемый...!  :bu:  :bu:  :bu:

Поділитися повідомленням

Набери мене завтра бо згубив твій номер.
Ок. Десь в обiд.

Поділитися повідомленням

Закроем диалог, смотрю ты не пробиваемый...! :bu: :bu: :bu:

он просто скользкий дед.

когда ему нечего ответить по существу несёт разный бред.свиды вообще в основном все скользкие.

Поділитися повідомленням

@nightwolff, та у тебе просто зуби розхитані - вкусити не можеш. Взагалі - з вашої юрби інтелект можна прослідкувати тільки в Інтервента. У решти - ні знань, ні кмітливості - щоб якось скрити відсутність мислення.

У нас не Донець а Айдар.
Я в курсі - просто подумав, що ситуація аналогічна. Болото знову стало озером?

Поділитися повідомленням

Болото знову стало озером?

Та у тебя пожизни болото!!!

Как говорится: " что мал (младенец), что стар (пенсионер) - мышление одно, на них грех обижаться ,т.к. один еще ничего не понял и не приобрел (в качестве ума и опыта), а другой все или потерял или забыл (атрофировался уже со временем).

Поділитися повідомленням

@nightwolff,

Скорее всего разбавленный русофобоукросоусом и очень разбавленным, с очень активным участием одного из компонентов, просроченным, т.к. наблюдаеться очень сильные отклонения из-за очень сильно просроченного соуса, "вредные" бактерии рулят...

Поділитися повідомленням

@shlonik1, @nightwolff,  ого як вас розковбасило.  :multi:

Не дивно, що при такому "умє" - обрали собі таку правлячу клептоманську погань. Шкода, що мені також таке нав'язали, але нема на то ради - плебеїв завжди більшість.

Поділитися повідомленням

@shlonik1, @nightwolff,  ого як вас розковбасило.  :multi:

Не дивно, що при такому "умє" - обрали собі таку правлячу клептоманську погань. Шкода, що мені також таке нав'язали, але нема на то ради - плебеїв завжди більшість.

Перейди для общения в другую тему...!!!

Поділитися повідомленням

Болото знову стало озером?
Мicцеве населення тому паводку насправдi дуже раде---наллеться води у лiсовi озера, туди зайде риба i будемо мати на осiнь класну рибалку :)  Накривати корзинами, якщо то шось кому каже той спосiб з рибалок :)  Фазанiв ловити вже вивчились, рибка мае бути, майже на самобэспеченii :)  

Поділитися повідомленням

наллеться води у лiсовi озера, туди зайде риба i будемо мати на осiнь класну рибалку
А розтяжки та інші цяцьки?

Поділитися повідомленням

А розтяжки та інші цяцьки?
Вояк, (незнаю де як, але в нас на то прикрутили) мiни в рiчку бiльше не кидають. Навiть лiс на блок-пости бiльше не пиляють без дозволу. Мiсцевi теж вибухiвкою бояться шо хтось на когось стукне. Ну на фазана можна зранку пiти пострiляти i то акуратно, поки начальство робить вид шо спить :)

Поділитися повідомленням

А розтяжки та інші цяцьки? Нравится Ответить Цитировать Ник / Цитата выделения

Дед, а ты реальный браконьер! Вредитель нашей фауны!!! Остановись, научись ценить красоту и жизнь..., не будь варваром отмороженным!!!

Или бабла не хватает купить в магазине 1-у рыбку и приготовить дома...??? (Хотя я помню твою тему - Подарите мне руль на Ваз 2101, т.к. денег нет,..)

Что ты оставишь, со своим подходом к нашей природе, своим внукам, та и нашим...? Или тебе на все плевать... и ты свалишь в "свою" Поляндию, Австрию, или засранные Штаты!!! Фу, тогда на тебя и реальная блевота на тебя...  :at:  :at:  :at:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз