nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 травня 2018 @shlonik1, большое спасибо! большой кошелек сейчас просто необходим) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 6 травня 2018 Тоже хочу пацана, доча уже есть А у меня две Доци (10 и 8 лет), пацана тоже хочу, но, чувствую что сейчас, мля не потяну... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 6 травня 2018 @shlonik1, большое спасибо! большой кошелек сейчас просто необходим) Подгузники и все такое, или что то серьезное? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 травня 2018 Тоже хочу пацана, доча уже есть А у меня две Доци (10 и 8 лет), пацана тоже хочу, но, чувствую что сейчас, мля не потяну... действительно цены на всё совсем не демократичные,но меня удивило то что роды провели абсолютно бесплатно!никто ничего не требовал. безусловно отблагодарить доктора с акушеркой нужно будет после выписки,но сумму благодарности можно определять самому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Июль 159 Скарга Опубліковано: 6 травня 2018 короче сегодня ночью стал отцом))))!!!! эмоции ппц! Поздравляю! Здоровья Маме и Малышу, счастья, мирного неба и чтобы денег всегда хватало на все! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 травня 2018 Всем доброго утра и дня. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 травня 2018 @Июль, спасибо!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 7 травня 2018 Доброе,пришел с работы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 7 травня 2018 @Июль, спасибо!!! Присоединяюсь к поздравлениям! Здоровья всем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 травня 2018 @Alex_st, спасибо большое! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 7 травня 2018 Вітаю! Здоров,я і щастя малюку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 7 травня 2018 @nightwolff, Мои поздравления и крепкого здоровья всей семье!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 травня 2018 @serЁga,@АндрейКузьма, огромное вам спасибо))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 травня 2018 Як насміхався з мене колись мій тато - я досягнув великого успіху - добився, що стало так, як було до мого ремонту. Трохи потріскало кріплення мого навігатора в машині і я захотів його переробити на добротну металеву конструкцію. В результаті то все стало важке - впало зі стола і розбилося. Мені вдалося то все склеїти по старому - нехай так їздить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 7 травня 2018 Всем привет. Смотрю фильм "Площадь разбитых надежд" ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 8 травня 2018 А я щойно кіборгів подивився. Шкодую що в кінотеатр не сходив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 травня 2018 Виїздив увесь газ і це позволило залізти у балон. Недавно чомусь перестав показувати рівень газу і вже раніше помітив, що барахлить відсічка, при заповненні. Виявилося, що на магнітик, який крутить стрілку, налипло багато магнітного сміття - стільки, що аж попало до клапана, який перекриває поступлення газу. Тепер вже все спрацьовує і показує. Правда, після відсічки, балон ще трохи заповнюється. Заправив до повного - влізло 43 літри у 50 літровий балон. Газ на заправці БРСМ був по 12,89 і знижка 0,60 за літр. Проявилася і ще одна проблема - виявилося, що в карбі закипає бензин. Треба щось з тим робити. А може то якийсь зимовий бензин? 1 Djely відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 8 травня 2018 виявилося, що в карбі закипає бензин та то такий бензин зараз особливо якщо з БРСМ Я заправляюся в основному на ОККО (ну бува і на БРСМ і на авісі чи БВС - дивлячись де ближче газ скінчиться) стою сьогодні задуваюсь на ОККО, ззаді жип також на газ стоїть, водій вилазить з жипа, дивиться на мою машину, підходить, покачав ззаду, обійшов кругом і каже - а давай я її в тебе за 15 тис.грн куплю , а я то вже думав що щось йому винний чи підрізав де(є такий грішок і не один - не люблю жиперів). як він пояснив - настальгія по молодості, клубним дискотекам і першому хлопці на селі з батьковою 21013. Ми ще трохи потеревенивши розійшлися, він мені номер телефону залишив, мов надумаєш - звони. Сідаю в машину, а там дружина, яка чула нашу розмову, сходу видає - ніяких продаж, за 15к.грн ми нічого нормального не купимо і точка 1 shlonik1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 травня 2018 @zootechnik, твоя жена правильно сказала,что сейчас можно купить за 500€?! если только космича 412 или 2140 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 травня 2018 та то такий бензин зараз особливо якщо з БРСМ Я заправляюся в основному на ОККО Я також беру бензин з ОККО. От тільки заправлявся ще десь грудні, чи навіть в листопаді. Бензину споживаю мало - тільки коли холодно і на газі не хоче завестися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 8 травня 2018 а там дружина, яка чула нашу розмову, сходу видає - ніяких продаж, за 15к.грн ми нічого нормального не купимо і точка Абсолютно верно! Шарящая у тебя Жена, Молодец!!! 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 травня 2018 Знайшов заняття - шастаю по ТВ каналах стран вижившого совка - цирк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 9 травня 2018 Шкодую що в кінотеатр не сходив можно подробней-почему шкодуеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 9 травня 2018 Всех с Днём Победы!!!Водил сегодня дочу на митинг посвящённый 73-й годовщине освобождения от фашистских захватчиков. И знаете мне стало обидно, нет, не за слова некоторых деятелей звучавшие в микрофон(хотя это тоже накладывает некий отпечаток).Стало обидно за ветеранов... Их в районе у нас осталось 23, пришли только шестеро. Да, их там угощали шашлыком и всё такое, но на этом как бы и всё... Они ведь уже старенькие, можно было хотя бы развести их по домам, а кто не смог прийти, купить им подарки и развести, уделить им немного времени.Ведь эти люди невероятными усилиями сохранили наше будущее.Но я рад что пожал им руки и сказал "Спасибо!" за всё то что они сделали!После митинга и концерта, мы пошли на детскую площадку в парк. Оставив дочу на детской площадке с одноклассниками, я поспешил перегнать автомобиль в тень чтобы он не нагревался. И вдруг я увидел старичка с палочкой идущего скорчившись по аллейке. Неужели?.. Я поровнялся с ним и повернул голову в его сторону, так и есть, на его пиджаке красовались медали."Деда, Спасибо Вам за всё!" Пожав ему руку и обняв сказал я.Мы минуту постояли, я спросил где он воевал. Он сказал что на фронте был мало, но в тылу работал не покладая рук. "Бывало ляжешь поспать в 12 ночи, а в 2:00 уже будят: Вставай!"Хотел его подвезти домой, но я не мог оставить дочу без присмотра, первый класс ещё.Немного проводил его взглядом и поехал ближе к площадке.Хочу вот что сказать, если вам посчастливится встретить ветеранов, уделите им хоть немного своего времени. Важно чтобы мы помнили их подвиг и не забывали, никогда. 5 zootechnik, Солекс Делортович, Июль та 2 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 9 травня 2018 А я вот только закончил читал мемуары Александра Шумилина "Ванька ротный" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах