optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2019 А подскажите в Солексе есть какойто клапан на обратку,или там просто канал идет.Как насос все в обратку не выбрпсывает?нету у меня никакой обратки, с чего моя персона Вас заинтересовала?Изыди Петросян),лучше бы померял Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2019 А подскажите в Солексе есть какойто клапан на обратку,или там просто канал идет.Как насос все в обратку не выбрпсывает? нету у меня никакой обратки, с чего моя персона Вас заинтересовала? Изыди Петросян),лучше бы померял у меня как раз кастрюля с карба снята,менял тяги,что тебе померять? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2019 А подскажите в Солексе есть какойто клапан на обратку,или там просто канал идет.Как насос все в обратку не выбрпсывает?нету у меня никакой обратки, с чего моя персона Вас заинтересовала?Изыди Петросян),лучше бы померялу меня как раз кастрюля с карба снята,менял тяги,что тебе померять?Ну там за штуцером обратки в корпусе дырка должна быть,вот не бы и померять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2019 @optimus prime,это внутри карба что-ли? нужно разбирать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2019 что тебе померять? — Штуцер возврата топлива с калиброванным отверстиемЙого цікавить діаметр того каліброваного отвору. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2019 без разбора карба могу померять что угодно,а разбирать я не рискну))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2019 а разбирать я не рискну)))Що розбирати? Ніколи фільтр, який там стоїть не продуваєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2019 а разбирать я не рискну))) Що розбирати? Ніколи фільтр, який там стоїть не продуваєш?Карб работает без глюков, зачем туда лезть, будут проблемы поеду к карбюраторщику Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2019 померьте пожалуйста,мне нужно знать диаметр короче у меня она расточена до 3 мм, но есть две крышки, методом тыканья подкапченой голки и потом измерения на какую глубину конуса она вошла получилось 0,5-0,6мм точнее не померять - неудобно подлезать так что ветеран был прав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 померьте пожалуйста,мне нужно знать диаметр короче у меня она расточена до 3 мм,но есть две крышки, методом тыканья подкапченой голки и потом измерения на какую глубину конуса она вошла получилось 0,5-0,6мм точнее не померять - неудобно подлезать так что ветеран был прав Спасибо большое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 Ехал сам и пустой через переезд и порвал панару(поперечную тягу) пополам, как так и сам не понял, дернуло и заерзал зад, панара уже была подуставшая поэтому порвалась легко, до дома оставалось 45км, ехал 25-30км/час и чухал то левым то правым колесом. пока поставил до выходных, после больницы нету желания под авто лазить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 чёто тихо сегодня, никто говном не кидается)))наш дед наверное на форуме геймобилистов тусуется с цветным братством))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 наш дед наверное на форуме геймобилистов тусуется с цветным братством)))Ти таки ревнуєш мене. Розчарую тебе - досі не байдужий до жінок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 @VETERAN,вот специфический ты человек, слишком много на себя берёшь,я что,про тебя писал?взял и обидел пацана на ровном месте или ты за собой грешок почувствовал раз отзываешся на такие цитаты?!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 взял и обидел пацана на ровном местеНу а що ж робити - я байдужий до чоловіків, а ти мені проходу не даєш. Прийми це до уваги і підшукай собі іншого партнера. Зрозумій, що насильно милим не будеш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 а ти мені проходу не даєш. звичайно, не дає свого заднього проходу він нє по етім дєлам чітайтє мєжду строк ) 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 О! Іще один об'явився! Домовтеся уже між собою і не приставайте до справжніх хлопів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 ? Сексуальная меньшина на форуме завелась Жгите, а то скучно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 та вже давно завелась То до шірінок чужих заглядає, то фото золупи вимагає, то йому хтось "прохода" не дає. Немає слів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 Бляха-муха, сколько можно? Может и мне в геи записаться? Да вы просто возвели срач в основу этой темы! Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Бляха-муха, сколько можно?Мені також ця тематика не цікава, але потрібно підходити з розумінням - для них це життєво важливо. Может и мне в геи записаться?Якщо відчуваєш потребу - об'єднуйтесь. Да вы просто возвели срач в основу этой темы!Для цього і створена флудильня - похвалитися, покепкувати і обсудити - таке життя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Да вы просто возвели срач в основу этой темы! Да! Мы это сделали! Может и мне в геи записаться Главное - слушай самого себя И если будет желание - дед Славик призывает к объединению с ним На самом деле мы здесь просто гоним Здесь всё можно, лишь бы не матюкался и не писал про политику (официально при том) Так что ты это... Заходи, еслишо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 дед Славик призываетНавіщо спочатку відштовхуєш людину, яка льне до тебе у мої жорстокі руки, а пізніше вже ревнуєш мене? У тебе ж вже практично створена вовча сім'я! Бережи її. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 А це тому, що цей світ жорстокий. Про мене тут писали що я злий і агресивний, і Славік пов'язує це з вживанням сильнодіючих Можливо, шось в цьому є *пішов жрати антідєпрєсанти* Так шо бери ініціативу у свої руки і не дай пропасти свому колезі з однаковим світоглядом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Может и мне в геи записаться?это к деду Славику, пусть тебя научит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах