optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 липня 2022 Це так телек вам сказал?Тобі видно було, як бахнуло у Новій Каховці. Дуже гарно виглядало - просто празднік какойта. Десяток погибших и тисяч ранених гражданских ,"хороший"праздник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 липня 2022 @optimus prime, а навіщо курили в такому місці? Ну пєрєдупрєждалі, щоб втікали, а вони курять собі на бочці з порохом. А ті знищені 1000 тон ракет для всяких градів і ураганів наробили б дуже багато горя десь у Дніпрі, Миколаєві, чи Запоріжжі... 1 Andrey79 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 липня 2022 Ці також збіглися на вул. Пестеля,1 у Херсоні, замість втікати додому. А в селі Мирне - біля Мелітополя - також горить і палає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 липня 2022 Ну і як вам ситуація у Вінниці? З наших ніхто, сподіваюсь, не постраждав? Миколаїв також бомбили, але про нього говорять менше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 15 липня 2022 Плохая ситуация Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 16 липня 2022 Ну і як вам ситуація у Вінниці? Отвратительная конечно, но далеко не такая как в прифронтовых городах... Целились просто в людное место. Так называемый дом офицеров никакого отношения к офицерам не имел, по сути просто театр. Мрази!!! 2 VETALZZZ та VETERAN відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 16 липня 2022 Вчера над головой 4 ракеты пво сбило. Я как раз на улице был. Офигел от происходящего над головой. 2 шт таки прилетели в Днепр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 16 липня 2022 Вчера над головой 4 ракеты пво сбило. Я как раз на улице был. Офигел от происходящего над головой. 2 шт таки прилетели в Днепр. У нас такое почти каждий день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 липня 2022 У нас такое почти каждий день Повезло вам на видовища... А ми знову тривожимося - недавно завили. А Херсонщина - нема тривоги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 16 липня 2022 @VETALZZZ, да, в Днепре тоже насрали вчера... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 16 липня 2022 Вчера над головой 4 ракеты пво сбило. Я как раз на улице был. Офигел от происходящего над головой. 2 шт таки прилетели в Днепр. У нас такое почти каждий день верю, как раз вчера родственники с Николаева приехали, думали тут потише, а их прям с салютом встречают.....гады. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 16 липня 2022 [spoiler=Мои мысли...]Раньше я считал что рашисты такой же народ как и мы и виноват только xyйло (извиняюсь, но в наше время это за мат не считаю). Но по комментариях понимаю что виноваты все 140 млн населения!!! И я ловлю себя на мысли что радовался бы за такие же прилёты к ним. Вот именно в самый час пик, в самый посещаемый ТРЦ города.... И чтобы с детьми, с инвалидами без конечностями... Здохните мрази.... 4 nemez, VETERAN, Солекс Делортович та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 16 липня 2022 [spoiler=Мои мысли...]Раньше я считал что рашисты такой же народ как и мы и виноват только xyйло (извиняюсь, но в наше время это за мат не считаю). Но по комментариях понимаю что виноваты все 140 млн населения!!! И я ловлю себя на мысли что радовался бы за такие же прилёты к ним. Вот именно в самый час пик, в самый посещаемый ТРЦ города.... И чтобы с детьми, с инвалидами без конечностями... Здохните мрази.... Это то что из последнего вот придерживаюсь, что люди все таки есть разные..... 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 16 липня 2022 мир то он может быть разный) немало же было таких особенно в начале что звонили нам сюда и говорили "вы потерпите чуть чуть, сейчас мы нацистов выгоним у вас и наступит мир" может и он в таком ключе желает) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 16 липня 2022 не знаю, я решил не уточнять.... но так как было сказано про всё человечество, то не думаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 липня 2022 люди все таки есть разные....Але не рускіє - ті вже тисячі років не міняються. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 16 липня 2022 [spoiler=Мои мысли...]Раньше я считал что рашисты такой же народ как и мы и виноват только xyйло (извиняюсь, но в наше время это за мат не считаю). Но по комментариях понимаю что виноваты все 140 млн населения!!! И я ловлю себя на мысли что радовался бы за такие же прилёты к ним. Вот именно в самый час пик, в самый посещаемый ТРЦ города.... И чтобы с детьми, с инвалидами без конечностями... Здохните мрази.... в этом нет ничего хорошего, но такое происходит на любой войне, радикализация, дегуманизация и ожесточение и т.д. и чем она дольше тем сильнее меня вот забанили на нолике за то что спросил почему нужно покупать за свой счет амуницию если тебя мобилизовали по повестке, с причиной "русне тут не рады") Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 липня 2022 всім привіт, даме й пацанове. Всім, хто ще щось не зрозумів чи зрозумів з затримкою - не панікуйте, не кіпішуйте, зберігайте холодний розум. Реагуйте на сигнали повітряної тривоги та убезпечуйте себе і своїх близьких.Продумайте план дій на випадок різних ситуацій - як ховатися, як евакуйовуватися і прорахуйте всі випадки. Ніхто за Вас цього робити не буде. Менше слухайте представників влади й самостійно аналізуйте ситуацію. Коли Вас будуть заспокоювати по тілівізору - майте на увазі, що скоро буде кіпіш.Майте запас НЗ - харчів, пального, та речей першої необхідності. Змащуйте зброю та підготуйте БК (якщо вмієте цим користуватися так, щоб не кінчити себе). Допомогайте тим, хто допомогає Вам. Військовим формуванням. ЗСУ, НГУ, СБУ, ДПСУ, добровольцям, тощо. Всім, хто став до зброї та стоїть на сторожі рубежів. Моліться за бійців. Бережіть себе.І головне - вірте! Ми робимо все можливе й неможливе для того, щоб Вам спалося спокійно. Інколи, ціною власних життів чи життів своїх побратимів.Русня - добриво! Разом - переможемо! Все буде Україна! 3 VETERAN, Солекс Делортович та golden88 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 17 липня 2022 @VETALZZZ, Я всегда был уверен что есть там люди здравомыслящие. Но их в процентном соотношении очень мало. Плюс законы пресекающие любую свободу мысли и слова заставляют их свои мнения высказывать только в какихто скрытых переписках... 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 липня 2022 Я всегда был уверен что есть там люди здравомыслящие.Там не всі "русскіє". Туди вивезли багато і українців. І в тих умовах небезпечно виявляти свої правдиві переконання. Маю надію, що ще побачимо ті явища, які розвалили совок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 липня 2022 @VETALZZZ, Я всегда был уверен что есть там люди здравомыслящие. Но их в процентном соотношении очень мало. Плюс законы пресекающие любую свободу мысли и слова заставляют их свои мнения высказывать только в какихто скрытых переписках... их больше чем кажется, но из-за системы им приходится прикидываться как все, ибо 15 лет впаяют за несогласие... Это Шевчук может спокойно говорить, потому как лицо известное, а обычного человека сразу в буцигарню. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 17 липня 2022 но из-за системы им приходится прикидываться как все, ибо 15 лет впаяют за несогласие...это я и имел в виду под словом "закон". 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 25 липня 2022 Брызговики ннннада? Полностью новые. не устанавливались. Резина мягенькая. Отправлю бездвоздмездно, тоитсь даром. Жалко выбрасывать. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 липня 2022 @optimus prime, а ти з якого боку живеш, лівий, чи правий беріг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 липня 2022 @optimus prime, а ти з якого боку живеш, лівий, чи правий беріг?На лівобережжі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах