Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Та все жалуются, какие-то блокировки. Мол не телеки теперь а кирпичи )
Не працює тільки кілька центральних каналів Пінчука, Коломойського і Ахмєтова. Деякі мені вдалося обійти, а деякі я і раніше не дивився. Особливих проблем не бачу - нема - ну то нема і не треба. Нехай самі себе дивляться. Швидко відчують, як ціна на рекламу впаде, бо менша аудиторія.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

короче я так понял нужно отлистать 3000грн без вариантов

нужно просто подождать

Поділитися повідомленням

Я узнавал установка и все телодвижения входят в десяточку, и это на компонентах Атикера

у меня всё есть и всё установлено, нужно подключить электрику и то это будет бесплатно.

меня больше настораживает бумажно-бюрократическая сторона вопроса:)

короче я так понял нужно отлистать 3000грн без вариантов

нужно просто подождать
тоже думаю наверное подожду

Поділитися повідомленням

нужно подключить электрику и то это будет бесплатно.
там вообще ерунда, что то 6 проводов всего :)

тоже думаю наверное подожду
угу, там какойто закон как примут, то устаканится, а пока что никто у нас по таким ценам не регает, ездяют так

Поділитися повідомленням

у нас было 400

475 + експерт, вартість експерта може різнитись в залежності від СЦ, вони експертів зробили окремою канторою і примусово туди гонять, у нас, якщо не помиляюсь, огляд експерта 170 грн + банк.послуги, якщо ж потрібно конкретну експертизу то уже окремий прайс

Поділитися повідомленням

у нас было 400

475 + експерт, вартість експерта може різнитись в залежності від СЦ, вони експертів зробили окремою канторою і примусово туди гонять, у нас, якщо не помиляюсь, огляд експерта 170 грн + банк.послуги, якщо ж потрібно конкретну експертизу то уже окремий прайс
Півтора року тому, такі ж ціни були, 475грн+експерт 150грн. А зараз незнаю.

Поділитися повідомленням

Сходжу з розуму. Не працює монітор на одному пк. На іншому працює. Інший монітор працює на обох ПК

Поділитися повідомленням

эксперт не нужен для регистрации гбо

А кто ж тогда фоткать оборудование будет?

никто, и фоткать его не должні.

машина им вообще не нужна как бы для оформления гбо.

почти как год назад вышла постанова что эксперт нужен только при перерегистрации ТС

Поділитися повідомленням

@Emissions, Это тебе так захотелось? Знакомый регистрировал так добро не дали, не смотря на все бумажки, ВЗУ был без электроклапана- устранить, Заправочная трубка шла внутри багажника-устранить, и пр...

Поділитися повідомленням

@Emissions, Это тебе так захотелось? Знакомый регистрировал так добро не дали, не смотря на все бумажки, ВЗУ был без электроклапана- устранить, Заправочная трубка шла внутри багажника-устранить, и пр...

это мы так регистрировали, алло.

Читай постановы :)

Поділитися повідомленням

это мы так регистрировали, алло.

Читай постановы :)

я думаю, что ты не вчера это делал....

Поділитися повідомленням

@Emissions, Я тебе говорю то что есть на самом деле,а ты  постоянно  вищаеш о загадочных вещах у которых мало что реального. Сходи и узнай, а не умничай с постановами.

Поділитися повідомленням

что хотят ввести
Еще багато кое чего введут т.к деньги брать  уже больше неоткуда. И всё для нашего блага, для нашей безопасности! Просто мы не понимаем шо на самом деле это же так класно!

Поділитися повідомленням

И всё для нашего блага, для нашей безопасности!
То чого не дієш? Скинься трохи, щоб моя нарахована пенсія досягла мінімальної. Мені з того нічого не буде, але зможеш пишатися - типу доклався.  :multi:

Поділитися повідомленням

ещё слышал что хотят ввести техосмотр для машин на гбо

тоже натыкался на эту тему в инстаграмме ,типа тех осмотр будит только для тех у кого гбо,на вопрос если у меня нет гбо и невписано будулия проходить ТО сказали ненужно будит ,штоэто за вброс хз посмотрим

Поділитися повідомленням

Скинься трохи
В мене ГБО нема, тому я буду скидатись трохи згодом, як введуть для всIх поголовно. Твоя пенсiя дiйсно вIд того не постраждае, а от хтось дIйсно придбае новеньку яхту чи ще щось. Якшо до тих пIр не повиздихаемо всi. Знайомий сидить в Китаi (не в Уханi, в Iншому мIстi) так за них взагалi нIхто не згадуе, балакають по телеку тIльки за тих хто в УханI та на кораблi. Скоро там почнуть дохнути не тiльки вiд вiрусу а тупо з голоду повимирають. Шо буде в нас з нашим МОЗ коли ця зараза сюди добереться страшно подумати. Так шо скоро може бути не до ГБО.

Поділитися повідомленням

Шо буде в нас з нашим МОЗ коли ця зараза сюди добереться страшно подумати.
У Китаї смертність приблизно 20%. У нас буде менша - інша раса.

Поділитися повідомленням

У нас буде менша
:lol: Серйозно? Який в тебе гарний сIмейний лiкар :lol:  У нас буде 99.99% в кращому випадку :)  А враховуючи загальну кIлькiсть населення в порIвняннi з Китаем...Картина може бути вiсьолою :)

Поділитися повідомленням

У нас буде 99.99% в кращому випадку
Почнемо з того, що не всі заражаються. Діти до 14 років практично не підхоплюють хворобу. З дорослих від 15 до 45 захворіють 50%. Далі процент зараження спадає, але зростає смертність. Після 60 років заражаються вже 25%. Це стосується азіатів. Інші раси суттєво стійкіші до цього вірусу.

Поділитися повідомленням

@VETERAN, Хочеться вIрить. Оно нам не треба. 

Думаю якщо перiодично внутрiшньо протравлювати тих мIкробiв :az: , то шанси вижити вобще суттево зростають :multi:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз